1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BİR SİTAİ ÇIĞ VARDI…

BİR SİTAİ ÇIĞ VARDI…
Bu haber 05 Ocak 2020 - 16:04 'de eklendi ve 785 views kez görüntülendi.

BİR SİTAİ ÇIĞ VARDI…

Adana’da adamlığı ile adını hafızalara kazıyan, bir SİTAİ ÇIĞ vardı. Genç gazeteciler, Sitai Çığ’ı doğal olarak tanımızlar. Ama, onun ortağı olan ve Adana’da Halk tarafından da pek tanınmayan, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı, tesadüfler artık tanıtmaya başladı.

Adamlığın timsali olan, Biyolog  Sitai Çığ, 1988 yılından  itibaren Adana’da faaliyet gösteren, Bir-Lab Laboratuvarında en güncel testler, en ileri teknoloji ve kalite standartlarına uygun olarak hizmet vermiş  bir tıpçı idi.

Para ile işi olmayan, gönül dostu Sitai Çığ, laboratuvar tetkiklerinde, düşkünden para almazdı. Biz gazetecilerin, en yakın dostu olan Siti Çığ, maddi gücü yetmeyenlerle ilgili yaptığımız ricaları asla kırmaz. Para da almazdı. Biz de, zaten o dönemde ortağı olan Akif Akay’ı  da doğru dürüst tanımazdık bile.

Aradan zaman geçti. Köprülerin altından çok sular aktı. Bu güzel insan Sitai  Çığ, geçtiğimiz aylarda ilkelerinden ve tavırların dan asla  ödün vermeyerek, hayata veda etti. Tanınmamış Ortağı olan  Akif Kemal Akay ise, şimdi Seyhan Belediye Başkanı. Partisinin talimatına rağmen, damadını Özel Kalem Müdürü yapan, CHP Genel Başkan kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı sonrası, bu atamadan çark eden Akif Akay, acaba  Seyhan’da ne kadar başarılı olacak. Bunu da zaman gösterecek. Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER