BIST 100
10.832,61 -1,34%
DOLAR
42,4457 0,18%
EURO
48,9230 -0,04%
GRAM ALTIN
5.509,99 -0,80%
FAİZ
39,58 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
66,87 -2,85%
BITCOIN
82.896,00 -4,94%
GBP/TRY
55,4781 0,03%
EUR/USD
1,1520 -0,07%
BRENT
62,13 -1,97%
ÇEYREK ALTIN
9.007,90 -0,81%
Adana Açık
Adana hava durumu
28 °

BİR TEKZİP VE YUNUS AYTEKİN

yunus aytekin

BİR TEKZİP VE YUNUS AYTEKİN

Geçtiğimiz hafta, Gazetem de yer alan, 23 NİSAN Törenleri ile ilgili olarak, yazılan habere, Pozantı Kaymakamı Sayın Taner Tengir, tekzip hakkını kullanarak, bir cevap gönderdi. Basın Yasası ve Meslek Etiği ölçüleri gereğincede, tekzibi bu sayımızda, aynen yayınlıyoruz.

Gelişmelerin, buraya kadar olan akışı, gayet doğal. Ancak, bunun perde arkası ise, hiç de hoş olmayan, bir seviye ölçüsüzlüğünün ifadesidir.Bu, olumsuz gelişmenin, zemin hazırlayıcısı ise Pozantı’lının, kendisini ve düşüncelerini çok iyi bildiği, Matbaacı, Reklamcı, Oda Başkanı ve Gazeteci olan

O Yunus Aytekin’dir.

Aytekin’nin, Gazetem ve şahsımla ilgili, gerçekleri yansıtmayan, konuşmalarının yanı sıra, yine geçmişte yaptığı, yayınlarla ilgili olarak, bir meslek büyüğü olmam dolayısıyla, kendisini zaman, zaman sözlü olarak ikaz ettim. O da, bu ikazımı olumlu karşılayarak, teşekkür etti. Ancak, O Yunus Aytekin’nin, bu haftaki TEKZİPLE ilgili davranış ve konuşmaları, artık bardağı taşırdı.

Şimdi, O Yunus Aytekin’e, Gazetem aracılığı ile, kamuoyu önünde soruyorum?

23 Nisan Törenleri ile ilgili olarak, yazdığım yazının, muhatabı sen olmamana ve olmayacağına göre, neren incindi? Bu telaşının sebebi ne? Neden bu kadar rahatsız oldun?

Bu, ortamın oluşması ile ilgili, kimlerle hangi telefon konuşmaları yaptığını, çok iyi biliyorum. Gerekirse, o isimleri de, kamuoyu önünde, Gazetem aracılığı ile, cevaba davet edeceğim.

Bu tutarsız ve etik dışı davranışının da, Pozantı da kurucusu olduğun ve bir sürede, Gençlik Kolları Başkanlığını yaptığın Ak Partiye, ne kadar zarar verdiğinin, sen değil ama, kamuoyunun, fazlası ile, farkında olacağını bil.Benim, bu yazıma Gazetende, cevap verip veremeyeceğin, senin kararın. Ancak, şunu çok iyi bil ki, bu son hareketinle, kapıyı sen ARALADIN. Ama, ben de sonuna kadar AÇTIM.Bu yazının devamı olacak konular ise, zaman, zaman gazetemde, kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Hadi Yunus Aytekin, “HODRİ MEYDAN”

TAMER ÜNAL'IN KÖŞESİ

 

 

 

 

 

 

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?