1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BİR TEKZİP VE YUNUS AYTEKİN

BİR TEKZİP VE YUNUS AYTEKİN
Bu haber 07 Mayıs 2018 - 8:57 'de eklendi ve 1.168 views kez görüntülendi.

BİR TEKZİP VE YUNUS AYTEKİN

Geçtiğimiz hafta, Gazetem de yer alan, 23 NİSAN Törenleri ile ilgili olarak, yazılan habere, Pozantı Kaymakamı Sayın Taner Tengir, tekzip hakkını kullanarak, bir cevap gönderdi. Basın Yasası ve Meslek Etiği ölçüleri gereğincede, tekzibi bu sayımızda, aynen yayınlıyoruz.

Gelişmelerin, buraya kadar olan akışı, gayet doğal. Ancak, bunun perde arkası ise, hiç de hoş olmayan, bir seviye ölçüsüzlüğünün ifadesidir.Bu, olumsuz gelişmenin, zemin hazırlayıcısı ise Pozantı’lının, kendisini ve düşüncelerini çok iyi bildiği, Matbaacı, Reklamcı, Oda Başkanı ve Gazeteci olan

O Yunus Aytekin’dir.

Aytekin’nin, Gazetem ve şahsımla ilgili, gerçekleri yansıtmayan, konuşmalarının yanı sıra, yine geçmişte yaptığı, yayınlarla ilgili olarak, bir meslek büyüğü olmam dolayısıyla, kendisini zaman, zaman sözlü olarak ikaz ettim. O da, bu ikazımı olumlu karşılayarak, teşekkür etti. Ancak, O Yunus Aytekin’nin, bu haftaki TEKZİPLE ilgili davranış ve konuşmaları, artık bardağı taşırdı.

Şimdi, O Yunus Aytekin’e, Gazetem aracılığı ile, kamuoyu önünde soruyorum?

23 Nisan Törenleri ile ilgili olarak, yazdığım yazının, muhatabı sen olmamana ve olmayacağına göre, neren incindi? Bu telaşının sebebi ne? Neden bu kadar rahatsız oldun?

Bu, ortamın oluşması ile ilgili, kimlerle hangi telefon konuşmaları yaptığını, çok iyi biliyorum. Gerekirse, o isimleri de, kamuoyu önünde, Gazetem aracılığı ile, cevaba davet edeceğim.

Bu tutarsız ve etik dışı davranışının da, Pozantı da kurucusu olduğun ve bir sürede, Gençlik Kolları Başkanlığını yaptığın Ak Partiye, ne kadar zarar verdiğinin, sen değil ama, kamuoyunun, fazlası ile, farkında olacağını bil.Benim, bu yazıma Gazetende, cevap verip veremeyeceğin, senin kararın. Ancak, şunu çok iyi bil ki, bu son hareketinle, kapıyı sen ARALADIN. Ama, ben de sonuna kadar AÇTIM.Bu yazının devamı olacak konular ise, zaman, zaman gazetemde, kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Hadi Yunus Aytekin, “HODRİ MEYDAN”

TAMER ÜNAL’IN KÖŞESİ

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER