1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BİR ZAMANLAR BİR TİYATRO EKİBİ VARDI…

BİR ZAMANLAR BİR TİYATRO EKİBİ  VARDI…
Bu haber 20 Mart 2023 - 10:15 'de eklendi ve 699 views kez görüntülendi.

 BİR ZAMANLAR BİR TİYATRO EKİBİ  VARDI…

Pozantı Belediyesinin bir zamanlar ilgi, alaka, büyük bir zevk ve kahkahalar eşliğinde izlenen bir tiyatro ekibi vardı.

DEĞİŞMEZLERİ

Belediye personellerinden Yaşar Beyceoğlu’nun yönetmen, senarist  ve oyuncu olarak  yönettiği bu tiyatro ekibinde, Belediye Zabıtası ve sonrasında emekli olan Bünyamin Gürel, Murat Akkaya,  Murat Mergen, karayollarından emekli merhum Erdoğan Çakı ve  merhum Fırıncı Kel Mehmet, bu tiyatro gurubunun değişmezleri  idi…

KURTULUŞ TÖRENİ

Pozantı’nın Kurtuluşunun yıl dönümü olan her 25 Mayıs’ta, Pozantı Belediyesi tiyatro ekibi,   kurutuluş törenlerinin gündüz bölümünde ortaoyunları, akşamki bölümde ise  özel tiyatro gösteri sunumlarını,  Pozantı Halkı büyük bir özlemle beklerdi.

Önceki Belediye Başkanlarından Sadi Yılmaz Doğan,  bu guruba önemli destekler vererek, her zaman onlara moral kaynağı olmuştu. Bu gurubun o dönemlerde sergilediği tiyatro gösterilerini,   TRT  Televizyonları  özellikle çekimlerini yaparak, bu devlet kanalının çeşitli kanalarında da gösterir idi. Böylece, Pozantı’nın sanat anlayışı ve adı da  Türkiye’ye duyurulmuş olurdu.

SONA DOĞRU…

Kendisinin deyimi ile, sanatkar bir ruha sahip olduğunu söyleyen, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay,  Halkın Belediyesinin adını taşıyan ve sanatkar ruhlu personellerinden oluşan bu tiyatro ekibine, gerekli ilgiyi göstermediğini, bundan dolayı da  gurup ile, Başkan Çay arasında kırgınlık oluştuğu, Pozantı kamuoyunda konuşulmaya başlandı. Ve 2020 yılı itibarı ile de, bu başarılı tiyatro gurubu Pozantı sahnelerinde çekilerek, 25 Mayıs Kurtuluş törenleri  başta olmak üzere,  diğer sosyal etkinlerde de  yer almaz oldular.

Böylece, 20 yıllık bir geçmişe sahip olan Pozantı Belediyesi Tiyatro Ekibi de, maziye karışmış oldu. Ancak bu tiyatro ekibinin, desteklenmesi ve kendilerine moral motivasyonu aşılanması halinde ise, sahnelere tekrar geri dönebilecekleri de, yaptığımız araştırmalar arasında yer aldı. ( Haber Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER