1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BİRİLERİ ÖNEMSEMEDİ… BİRİLERİ UMURSAMADI…AMA TÜRK MİLLETİ CUMHURİYET’İN YÜZÜNCÜ YILI İLE COŞTU…

BİRİLERİ ÖNEMSEMEDİ… BİRİLERİ  UMURSAMADI…AMA TÜRK MİLLETİ CUMHURİYET’İN YÜZÜNCÜ YILI İLE COŞTU…
Bu haber 28 Ekim 2023 - 11:50 'de eklendi ve 231 views kez görüntülendi.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisini  açarak Ulus Devleti oluşturduğu, devamında da 29 Ekim 1923’de Cumhuriyeti ilan ederek,  dünya ya da örnek  olan Cumhuriyet rejimini kurarak , Devletimizin adının Türkiye Cumhuriyeti oluşunu dünya ya ilan edişinin  100. Yıldönümünü, Milletçe büyük bir coşku içerisinde kutluyoruz.

Geçmiş yıllardaki heyecansız kutlamalar yerini bu sene çok büyük bir coşku ve heyecana bıraktı. Tüm yurtta ev ve işyerleri bayraklarla donatıldı. Özellikle da bazı belediyelerin Cumhuriyet coşkusunu çeşitli etkinlikler yaparak milletle paylaşması 100. Yıl kutlamalarına damgasını vurdu.

NOT

Cumhuriyetimizin Kutlanışının 100. Yıldönümü ile ilgili geniş haber ve fotoğrafları 30 EKİM 2023 PAZARTESİ gün Gazetemizde görebilirsiniz.

Tamer Ünal

Milli Mücadelenin Kalesi

Pozantı Gazetesi Sahibi  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER