1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“BİRLİK İÇİNDE DİRLİK”

“BİRLİK İÇİNDE DİRLİK”
Bu haber 23 Ağustos 2021 - 11:14 'de eklendi ve 473 views kez görüntülendi.

Akçatur Kooperatifinin Yönetimi Heyecanlı Başladı.

        “BİRLİK İÇİNDE DİRLİK”

Adana -Akçatekir -Pozantı -Kamışlı ve Boğaz Mahalleri arasında, 22 yıldan beri aralıksız  ve aksamasız 70 minibüsle, karşılıklı olarak yolcu taşımacılığı yapan, Akçatur Minibüsle Yolcu Taşıma Kooperatifi, önceki hafta içerisinde tek liste ile genel kurulunu yaptı.

SEÇİLENLER

Yapılan tek adaylı seçim sonrası,  Başkanlığa Refik Günan İkinci Başkanlığa Doğan Özdemir, Muhasip Üyeliğe Adem Çelik, Yönetim Kuruluna Hilmi Yiğit, İlhami Avşar, Murat Can, Ahmet Gökbudak, Denetim Kuruluna ise,  Nevzat Sabancı ve Süleyman Döşlü seçildiler.

ZİYARETLER

Akçatur  Kooperatifinde yapılan bu kan değişikliği, heyecanı da beraberinde getirdi. Başkan Refik Günan, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Pozantı Kaymakamı Emrah Akduman  başta olmak üzere, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, diğer kamu kurum yöneticilerini, sivil toplum örgütü temsilcilerini ve siyasi parti ilçe başkanlarını, tek- tek ziyaret ettiler. Desteklerini istediler. Ve ilk olarak da, yeni bir uygulamayı başlattılar.

Adana Merkez İlçe Belediye Başkanları ile, Siyasi Parti İl Başkanlarını, parti ayrımı yapmaksızın ziyaret ettiler. Adana  Büyükşehir Belediyesinden ise,  randevusu verilmesini bekliyorlar. Kooperatif yöneticilerinin, bu nezaket ziyaretleri karşılıksız kalmadı. Adana’dan da, bazı  Millet Vekilleri de Pozantı’ya gelerek,   hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

GAZETEMİZDELER

Akçatur Kooperatifinin Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gazetemize de bir nezaket ziyaretinde bulundular.

İmtiyaz Sahibimiz Tamer Ünal ve Yazıişleri Müdürümüz Hayriye Eroğlu ile, bir sohbet gerçekleştirdiler. Kooperatifle ilgili yaptıkları ve yapacakları çalışmalar ile ilgili olarak da, görüş alışverişinde bulundular.

KİRALAR

Akçatur Kooperatifi başkanı Refik Günan, yaptıkları ve hedefleri ile ilgili olarak, şu açıklamalarda bulundu:

“Öncelikli olarak, gelmiş -geçmiş tüm başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyeleri ile, emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz. Kooperatifimizin en büyük giderleri, duraklarımıza ödediğimiz kiralardır.

Adana Kanal Durağı, Akçatekir, Pozantı ve Kamışlı Duraklarına, büyük kiralar ödüyoruz. Yanı sıra burada çalışanların ücretleri de, yine kooperatifimiz tarafından karşılanmaktadır. Biz ekip olarak, son derece uyumlu ve üyelerimizle de, karşılıklı iyi niyet çerçevesi içerisinde  çalışmalarımızı ve destek arayışlarımızı sürdürüyoruz.

Pozantı Milli Emlak Müdürlüğüne ait, Kamışlı Durağımızın kira bedelin de indirim yapılarak, bütçemize daha uygun bir hale getirilmesi konusunda,   Pozantı Kaymakamımız  Sayın  Emrah Akduman ve Pozantı Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çay ‘dan da,  önemli destekler bekliyoruz” dedi.

YENİLEME

Başkan Refik Günan ilk icraat olarak, Kooperatif duraklarının, yenileme çalışmalarını başlattıklarını belirtti. Adana Kanal Durağın da Klima başta olmak üzere, mobesa kamerası mescit , tuvalet ve bekleme salonun yenilenerek, yolcuların ihtiyaçlarına, daha uygun hale getirildiğini söyledi.

Akçatekir Durağında da  bekleme salonun  yenilendiğini,  Kamışlı Durağına güzel bir banko yapıldığını sözlerine ekledi.  Tüm bunlar için, kooperatif bütçesinden herhangi bir harcama yapmadıklarını, bazı iş insanlarının desteği ile, yenilemeleri yaptıkları belirtti. Ve kendilerine teşekkür etti.

UYUMLU ÇALIŞMA  

Kooperatif Başkanı Refik Günan, yeni yönetim olarak en büyük hedeflerinin, Kooperatif üyeleri  ve çalışanlarla birlikte, disiplinli ve uyumlu bir çalışma içerisinde olacaklarını belirterek, şunları söyledi:

“Hedefimiz Kooperatif olarak, uyumlu bir çalışmadır. Bu karşılıklı iyi niyet ve uyumu, “ BİRLİK İÇERİSİNDE DİRLİK” sloganı ile de , yolcularımızla paylaşacağız. Akçatur Taşıyıcılar Kooperatifi, kurulduğu 1999 yılından itibaren, en güvenli, en emin ve en emniyetli, bir kooperatif olma başarısını, daha da yükseklere taşıyacaktır. Bu konuda, yolcularımızdan destek ve anlayış göreceğimize  de inanıyoruz. Sayın yolcularımızdan beklentimiz ve ricamız seyahatleri boyunca, uzun ve yüksek sesle, telefon konuşmaları yapmamalarıdır.

Yanı sıra, diğer yolcuları rahatsız edecek şekilde, yüksek sesle sohbet etmemeleri,  en büyük dileğimizdir.  Bir diğer önemli husus ise, virüs salgının devam ettiği gerçeği göz önüne alındığında,  araçlarımızdaki maske uygulamalarına uyulmaları,  sağlımız açısından da, çok önemlidir. Virüs salgını nedeni ile, araçlarımız yeterli kapasitede yolcu alamıyorlar.

Kalkış saatleri geldiğinde de, aracın dolup -dolmaması dikkate alınmadan, saatinde kalkış yapılmaktadır.  Geçmişte, 70 minibüsümüzden günde 40 ‘ı sefer yaparken bu sayı, pandemi dolayısıyla  günde 20’ye kadar düştü. Biz, Akçatur Kooperatifi olarak, tüm bu olumsuzluklara rağmen, yolcularımızın mağdur etmemek için, tüm gayretimizi gösteriyoruz. Ve buna da devam edeceğiz” dedi. ( Haber Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER