1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BÖYLE MAZBATA TÖRENİ GÖRÜLMEDİ.

BÖYLE  MAZBATA TÖRENİ GÖRÜLMEDİ.
Bu haber 15 Nisan 2019 - 10:28 'de eklendi ve 879 views kez görüntülendi.

ADANA’LI ZEYDAN KARALAR’I BAĞRINA BASTI.

BÖYLE MAZBATA TÖRENİ GÖRÜLMEDİ.

On binlerce Adanalı, Zeydan Karalar’ın, mazbatasını alıp göreve başlamasını, “Halkçı Zeydan” sloganlarıyla kutladı.
Mazbata töreni sonrası, Seyhan Belediyesindeki görevini yeni seçilen, Akif Kemal Akay’a devir etti. Atatürk Anıtı’na Çelenk koydu. Büyükşehir Belediye Başkanlığını, Hüseyin Sözlü’den teslim aldı. Sözlü başarılar diledi. Zeydan Karalar da, devlette devamlılığın esas olduğunu vurgulayarak, teşekkür etti.

ON BİNLERCE HEMŞEHRİSİNE HİTAP ETTİ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, devir teslim törenindeki konuşmaların ardından, Belediye binasının balkonuna çıkarak, kendisini dışarıda büyük coşkuyla bekleyen, on binlerce Adanalıya hitap etti. Zeydan Karalar’a, CHP İl Başkanı Mehmet Çelebi, CHP’li bazı İlçe Belediye Başkanları, İl Yöneticileri, İlçe Başkanları, İlçe Yöneticileri, konuk Belediye Başkanları, İyi Parti Yöneticileri, Üyeleri ve Karalar’ın ailesi eşlik etti.Kısa bir süre önce, CHP Gençlik Kolları Üyesi Ziya Can Dedeoğlu’nun, hayatını kaybetmesi nedeniyle üzüntüsünü belirten Zeydan Karalar, kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diledi.

HALKÇI ZEYDAN

Adana, Büyükşehir Belediye Binası önünde toplanan ve Başkan Karalar’ı, “Halkçı “Zeydan sloganlarıyla karşılayan Adanalılara, hitap eden Başkan Zeydan Karalar,
“Bu işe emek veren, gönül veren on binleri, yüz binleri selamlıyorum” diyerek başladığı konuşmasını, Ahmet Arif’in, “Haberin var mı taş duvar?” şiirini okuyarak sürdürdü. Şiirde geçen, “Dağlarına bahar gelmiş memleketimin” dizesine vurgu yapan sex izle Zeydan Karalar, Adana’da, seçim başarısının ardından gelen baharın, bu yıl daha bir güzel ve anlamlı olduğunu belirtti.

30 YIL

“30 yıl sonra, birlikte elde ettiğimiz başarıdan dolayı, çok gururluyum. Adana Büyükşehir Belediyesi önünde, bugün toplanan kalabalığın, daha önce toplandığını hatırlamıyorum. Bu bize olan güvenin sonucudur” şeklindeki konuşması, kalabalıklara tavan yaptırdı.

HER KESİMDEN OY ALDIK

Seyhan’da, 5 yıl Belediye Başkanlığı yaptığını hatırlatan Başkan Zeydan Karalar, “Ben 41 yıllık CHP’liyim. Millet İttifakı’nın adayı olarak seçimi kazandık. Ben, hem CHP’den hem İyi Parti’den, hem de diğer siyasi partilerin üyelerinden oy aldım. Boşuna Adana Partisi tanımını kullanmıyorum. CHP’nin bir önceki seçimde oyu yüzde 25’ti. Biz bu seçimde, oyumuzu yüzde 54-55 bandına yükselttik. Her kesimden oy aldık. O yüzden, Adanalıların tamamına teşekkür ediyorum. Benden desteklerini esirgemediler. Seyhan’da olduğu gibi, Büyükşehir’de de, kesinlikle ayrım yapmadan hizmet edeceğiz. Sorumluluğumuz büyük” diye konuştu.

YOLLARIMIZ AYRILIR

Zeydan Karalar konuşmasının bir bölümünde, Büyükşehir Belediyesinde çalışmayarak Bankamatikle para alanlara, asla müsamaha gösterilmeyeceğini belirtti.
“Ayrıca, çalışan alın teri döken hiç bir kardeşimize dokunmayız. İşlerini yapmaya devam ederler. Fakat belediyenin sırtında yük olan, çalışmadan para alan kardeşlerimiz, kusura bakmasınlar. Seçimden önce söz verdiğimiz gibi, su ücretinde indirim yapacağız. Ama, bunu iki ya da üç kademede gerçekleştireceğiz. 2. Meclis toplantısında, yani Mayısta ilk su ücreti indirimi yapılacak.” Dedi.

YOLUMUZ, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN YOLUDUR

Seçim çalışmaları sırasında, Millet İttifakı adaylarının, karşı ittifakın adaylarıyla ilgili, olumsuz tavır takınmadığını kaydeden Zeydan Karalar, “Biz, yapacaklarımızı anlattık. Fakat karşı ittifakın adayları, bizlere ağır suçlamalarda bulundular. Özellikle, bana çok ağır yüklendiler. Adana’nın her köşesine gittim ve her yerde olumlu geri dönüş aldım. İyi karşılandım. Bizim yolumuz, hak-hukuk devletinin yoludur. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu laik, demokratik Cumhuriyetin yoludur. Mustafa Kemal Atatürk’ün askerleriyiz” dedi
ZİYARETLERİ, KUTLAMALARI 1 AYDA BİTİRİP, YOĞUN HİZMETE, ÇALIŞMAYA GEÇECEĞİZ şeklinde konuştu ve yapacağı hizmetlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Karalar konuşmasını, Cahit Sıtkı Tarancı’nın Memleket İsterim şiiriyle sonlandırdı.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi ve İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu da, Adanalılara desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Başkan Zeydan Karalar’ı kutladı. BELEDİYE BASIN BÜROSU

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER