1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BU HAFTA HABER HAFTAYA YORUM

BU  HAFTA HABER  HAFTAYA  YORUM
Bu haber 25 Şubat 2019 - 9:05 'de eklendi ve 875 views kez görüntülendi.

BU HAFTA HABER
HAFTAYA YORUM

Yerel seçimler için, teşkilatların son tespit hakkını kullandığı, aday belirleme ve listelerin, İlçe Seçim Kurullarına teslimi, 19 Şubat 2019 Saat 17.00’de sona erdi.
Belediye Başkan Adayların belirlenmesinde, parti yöneticileri Pozantı’da da, büyük sıkıntılar yaşadılar.

İlçe Başkanları ve Belediye Başkan Adaylarının, birlikte yaptıkları sıralama, Genel Merkez ve İl bazında değiştirildi. Bundan, gücenenler ve kırılanlar oldu.Saklanmak istenen bu siyasi manevraların, bir bölümü kamuoyuna yansırken, diğer bazı gerçekler ise, örtbas edilmek istendi.Bu olumsuz siyasi gelişmelerin, büyük bir bölümü, duyumlarımız arasında yer alıyor.

Bu hafta, Belediye Başkan Adaylarının görüşlerini ve liste değerlendirmelerini haber olarak , kamuoyuyla paylaşmamızdan dolayı, yorum bölümünü gelecek haftaya bıraktık. Siyasetin ayak oyunlarını, gol atmak bayanlarla sohbet et isterken gol yiyenleri, vicdanla cüzdan arasında tercih yapanları, gelecek hafta okurlarımızla paylaşacağız. (Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER