1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BU NASIL BAHANE ?

BU NASIL BAHANE ?
Bu haber 16 Temmuz 2018 - 10:29 'de eklendi ve 1.790 views kez görüntülendi.

BU NASIL BAHANE ?

Atatürk Kültür Merkezi ve Düğün Salonu ihalesinin yapılma aşamasında, Pozantı Belediye Başkanı Kayyım M. Sami Baysal döneminde, verilen Kiralama Yoluyla Özelleştirme ilanını, 8 Haziran 2018 tarihli ve 638. Sayılı Gazetesinde yayınlayan 5 Ağustos Gazetesi, sadece verilmesi gerekli yasal yerlere ulaştırılmış ancak, “ HAVA SICAK GİBİ” Meslek etiği ve yasalarına uymayan, akıl dışı bir bahane ile, kamuoyuna dağıtılmayarak, ilanlı gazetenin, vatandaştan gizlenme yolu seçilmiştir.

İHALENİN NERESİNDESİN ?

5 Ağustos Gazetesi sahipliğinin yanı sıra, Matbaacılık, Reklamcılık, Kargo Şirketi Temsilciliği ve Esnaf Odası Başkanlığı da yapmakta olan  Yunus Aytekin, ihale ilanın yayınladığı gazetesini, kamuoyundan saklamak sureti ile, yasal olmayan bu ihalenin, Pozantı’lı olmayan bir isme verilmesinin de, bir parçası olmuştur.

GÖZ ARDI ETTİN

Aytekin, bununla da yetinmeyerek, sadece ihale haberini vermiş, ancak bu ihalenin, perde arkasındaki gerçeklerini göz ardı ederek, Pozantı da yayın yapan gazetesinde, Pozantı’lının ve Başkanlığını yaptığı esnafın hakkını da korumamıştır. Matbaacı, Reklamcı, Kargo Şirketi Temsilcisi, Esnaf Odası Başkanı, 5 Ağustos Gazetesinin Künyesinde Sahipliği yazılan YUNUS AYTEKİN, Kayyım iken bu usulsüz ihaleyi yapan M. Sami Baysal’ın, sadece bizim yayınlarımızı kapsayan, aklınca kendisini aklamak isteyen, Basın Açıklamasını gazetesinde yayınlayarak, üstelikte, açıklamanın giriş bölümüne yorum katarak bizi, Kirli Yayınlar Yolu ile Kamuoyunu yanılttığımız şeklindeki gerçek dışı ithamlarının yanı sıra, etik  dışı görüşlerine gazetesinde yer vermiştir.

SORUYORUZ?

Şimdi, kendisine kamuoyu önünde soruyorum? Biz, bu ihalenin olumsuzluğunu ve Pozantı’lı nın menfaatine olmadığını savunurken, üstelikte, yasal olmadığı bizzat Kaymakamlıkça da teyit edilen, böyle bir ihalenin neresindesin? İhale ilanlı gazeteni, “ HAVA SICAK” Bahanesi ile, etik ve mantık dışı tutumla dağıtmayarak neden kamuoyunda gizleme yolunu seçtin? Kimin ve Hangi gazetenin, kirli yayın yaptığını ve kamuoyunu yanılttığını, Pozantı’lı çok iyi biliyor.

NEDEN YAZMADIN?

Geçtiğimiz Hafta, 13 Temmuz 2018 Cuma gün yayınladığın 643 sayılı gazetende, daha önceden, M. Sami Baysal tarafından, Kira Yoluyla Özelleştirilen, Atatürk Kültür Merkezi ve Düğün Salonu ihalesini, haber olarak vermene karşılık, göreve tekrar başlayan, Belediye Başkanı Mustafa Çay tarafından, ilk icraat olarak iptal edilen, yanı sırada Kaymakamlığın yasal olmadığı, konusunda yazılı beyanı bulunan bu ihalenin iptalinin Pozantı’lı Lehine sonlandırılmasını neden yazmadın?

BİLİYORUM

Bu yazım, sana son olmayacak. Çünkü, gıyabımda şahsım ve gazetemle ilgili, Yaptığın, çirkin dedikoduların yanı sıra, benim ayak rahatsızlığımdan kaynaklanan ve geçirdiğim cerrahi operasyon öncesi , yürüyüşümü de taklit ettiğini de biliyorum.

AYNI MASADA İDİLER.

Gazetemde yazdığım, 23 Nisan’la ilgili yazının, seni hiç ilgilendirmemesine rağmen, Adana’da aynı masada yemek yediklerini bilmediğin, Kaymakam Taner Tengir başta olmak üzere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız ve Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy’a ayrı, ayrı, telefon açarak, “TEKZİP” edin” şeklindeki konuşmalarını da biliyorum. Senin bilmediğin ise, ADALETİN temsilcisi YARGI, benim o yayınımla ilgili yapılan şikayetle ilgili olarak da, KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞI KARARINI VERDİ. Sana buradan tavsiyem, ETKİLİ ve YETKİLİ olmak için, hırslarına kapılarak hareket etmeyeceksin. Gün gelir, yaptığın bütün olumsuzluklar, döner -dolaşır seni bulur.

Haber: TAMER  ÜNAL

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER