1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BÜŞRA DURMUŞ BADEMCİK AMELİYATI OLDU

BÜŞRA DURMUŞ BADEMCİK AMELİYATI OLDU
Bu haber 26 Şubat 2018 - 9:21 'de eklendi ve 1.464 views kez görüntülendi.

BÜŞRA DURMUŞ  BADEMCİK AMELİYATI OLDU

Ak Parti, Pozantı İlçe Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş, geçtiğimiz hafta,   geçirdiği, başarılı bir cerrahi operasyon ile, bademcik ameliyatı oldu.Adana Şehir Hastanesinde, Kulak Burun Boğaz Doktorlarından, Profesör Osman Kürşat Arıkan tarafından yapılan, başarılı bademcik ameliyatı sonrası, hastanede bir gün yatan, Büşra Durmuş, daha sonra evine gelerek, istirahate çekildi.

Ak Parti, Pozantı Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş, başarılı cerrahi operasyonu gerçekleştiren, Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan, başta olmak üzere, Kulak, Burun Boğaz servisindeki, sağlık personeline, yanı sıra, ameliyat sonrası, telefon ve sanal ortam aracılığı ile, geçmiş olsun dileğinde bulunan, tüm herkese teşekkür etti. Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, Ak Partinin çalışkan ve deneyimli Kadın Kolları Başkanına, “GEÇMİŞ OLSUN” diyoruz.

Haber Merkezi

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER