1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BÜYÜK TAARRUZUN 100. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADIK.

BÜYÜK TAARRUZUN 100. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADIK.
Bu haber 05 Eylül 2022 - 14:07 'de eklendi ve 408 views kez görüntülendi.

Coşkusu Türkiye’yi Sardı.

BÜYÜK TAARRUZUN 100. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADIK.

Türkiye Cumhuriyetinin varoluş mücadelesi olan, başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Silah Arkadaşları ve Kahraman Mehmetçiklerimizin, büyük bir azim ve mücadelesi sonucu, bu toprakları bize  vatan olarak kazandıran, Büyük Taarruz ve Başkomutan Meydan Muharebesinin kazanılışının 100. Yıl Dönümü Pozantı’da da,  büyük bir coşku içerisinde kutlandı.

30 Ağustos 2022 Salı günü saat 09.30’da, Pozantı Kaymakam Vekili Fatih Karamahmut  ve Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Atatürk Anıtına Çelenklerini sundular. Programın  sunuculuğunu Şehit Zafer Sabancı Lisesi Öğretmenlerinden Şakir Yılmaz yaptı.  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı sonrası, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Jandarma Ast. Subay Çavuş Eyüp Narinlik yaptı.  Şehit Zafer Sabancı Lisesi Öğrencilerinden Muhammet Ergin günle ilgili şiirini okudu. Törenlere Cumhuriyet Savcısı Mehmet Zafer Koz, İlçe Jandarma Komutanı  Astsubay Kıdemli Baş Çavuş Hüseyin Nebioğlu, İlçe Emniyet Müdürü Cem Doğaroğlu, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile, bir gurup vatandaş katıldı.

Törenlere, şehitlikte devam edildi. Şehitler Anıtına Kaymakam ve Belediye Başkanı birer buket çiçek takdiminde bulundu.  Saygı Duruşu sonrası Pozantı Müftüsü Ömer Ünverdi, Kur-an okudu. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizin aziz ruhlarına ithafen Fatiha edildi. Son bölümde ise, Kaymakam Vekili Fatih Karahmahmut, tebrikleri makamında kabul etti.

Büyük günün öğleden sonrasında ise, Kaymakam Vekili Fatih Karamahmut beraberinde Belediye Başkanı Cumhuriyet Savcısı Jandarma Komutanı İlçe Emniyet Müdürü  ve Müftü ile birlikte , Şehit Ailelerini ve Şehitlerimizin Mezarlarını ziyaret ettiler. Dualar edildi. Fatihalar okundu.

Akşam Saat 20.00’den itibaren ise, Atatürk Kültür Merkezi önünde,  Pozantı Belediyesinin organize ettiği ve coşkulu geçen bir konser verildi.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER