1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BÜYÜKŞEHİR ARMUTOLUĞU’NA BÜZ DÖŞÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ARMUTOLUĞU’NA BÜZ DÖŞÜYOR
Bu haber 20 Aralık 2021 - 13:14 'de eklendi ve 538 views kez görüntülendi.

 Kış şartlarına rağmen hizmette mola yok.

BÜYÜKŞEHİR ARMUTOLUĞU’NA BÜZ DÖŞÜYOR

Adana Büyükşehir Belediyesi, kış mevsimi dolayısıyla, Gökbez  Mahallesi Armutoluğu mevkiğinde  taşkın sulardan ve oluşacak  sel felaketini, önleme çalışmalarını devam ettiriyor.

Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Dairesinin, aralıksız olarak sürdürdüğü sel ve taşkın önleme çalışmalarında, büyük büzler döşenerek, suyun akışı yerleşim yerine,  zarar vermeyecek bir şekilde yön veriliyor.  

Pozantı CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, büyükşehrin diğer hizmetlerinde olduğu gibi, Gökbez Mahallesi Armutoluğu mevkiindeki, büz döşeme çalışmalarını yerinde takip ederek, ilgililerden bilgi aldı.

 Eroğlu yaptığı açıklama da, Gökbez Mahallesin de yıllardır yapılmayan, hizmetlerin  yerine getirilmesinde  Adana Büyükşehir Belediyesinin katkılarından dolayı, Gökbez Halkının Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’a, teşekkür ettiklerini açıkladı. Başkan Eroğlu, bastıran kış şartlarına rağmen, büyükşehir ekiplerinin vatandaşlara hizmet konusundaki çalışmalarını, mola vermeden devam ettirdiklerini de, ifade etti.  (Haber Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER