1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BÜYÜKŞEHİR ASFALT İHALESİNİ YAPTI

BÜYÜKŞEHİR ASFALT İHALESİNİ YAPTI
Bu haber 10 Temmuz 2023 - 10:43 'de eklendi ve 322 views kez görüntülendi.

 BÜYÜKŞEHİR ASFALT İHALESİNİ YAPTI

Pozantı’ya taşımalı doğalgaz getirecek olan AKSAGAZ Firmasının, yaklaşık 10 ay önce ana caddelerden itibaren başlattığı, doğalgaz boru  döşeme çalışmaları, henüz bitim aşamasına  gelmedi. Bu çalışmalardan kaynaklanan ve teknik nedenlerle henüz teslimi yapılmayan, doğalgaz boru hattının, caddeler  ve yanlarındaki kaldırımlar ile, ara sokaklarda aynı sebeplerden oluşan,   çukurlar ve bozuk kaldırımların düzenlenmesi, uzun zaman alacak gibi görülüyor.

AÇIKLAMA

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, bu konuyla ilgili olarak aşağıdaki açıklamayı yaptı:

“Adana Büyükşehir Belediyemiz, sıcak asfalt ihalesini yaptı. Tüm bürokratik işlemlerini tamamladı. AKSAGAZ Firmasının, kesin yer teslimi yapması sonrası, ana caddelere sıcak asfalt kaplaması  yapılacak. Kaldırımlar da aynı şekilde yeniden düzenlenerek, vatandaşlarımızın kullanımına sunulacaktır.” Dedi.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER