1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ POZANTI’YA HİZMETE DOYMUYOR.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ POZANTI’YA HİZMETE DOYMUYOR.
Bu haber 23 Ekim 2023 - 9:51 'de eklendi ve 255 views kez görüntülendi.

Ana caddeler ve ara sokaklar “Pırıl -Pırıl” hale getirildi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ POZANTI’YA HİZMETE DOYMUYOR.

Adana Büyükşehir Belediyesinin, İl genelinde başlattığı sıcak asfalt döküm hizmetlerinde Pozantı önemli bir yer alıyor.

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, İl Merkezinde olduğu gibi İlçelerde de, önemli başarılara imza attığını belirterek şunları söyledi:  

ASFLAT HAMLESİ

“Büyükşehrin yapmakta olduğu hizmetler arasında, sıcak asfalt döşenmesi çok önemli yer tutuyor. Geçmiş dönemlerde, fazlası ile ihmal edilmiş bulunan İlçe Merkezindeki ana yolların yanı sıra, hizmet alanı içerisinde olmamasına rağmen, ara sokaklar da asfaltlanarak vatandaşın  ayağı çamurdan, yazında  nefesleri tozdan kurtarılıyor.”

POZANTI

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Merkez ve Kırsal Mahallere yapılan sıcak asfalt döşenmesi hamlesi ile ilgili olarak açıklamalarına şöyle devam etti.

Biz kimseyi eleştirmiyoruz. Ancak  gözle görülen gerçek, Pozantı’mızın ana yollarının ve ara sokaklarının yıllardır durumunun ihmal edildiği bir gerçektir.  Vatandaş da bunu gayet iyi biliyor. Bizim yapmakta olduğumuz  çalışmalardan dolayı da, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’a bizzat benim aracılığımın yanı sıra, ilçemizdeki iki gazetedeki haberleri ile de teşekkür ediyorlar. Bizde kendilerinin bu duyarlılığına teşekkür ediyoruz.” dedi.    

MERKEZ VE ARA SOKAKLAR

 CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Pozantı Merkezinde, Akçatekir  ve diğer kırsal mahallere yapılan asfalt çalışmaları ile ilgili olarak, aşağıdaki açıklamalarda bulundu:

“Hastaneler Caddesi, Alay Yolu,  Gençlik Caddesi ve  Atatürk Caddesi, sıcak asfaltla pırıl -pırıl hale getirilmiş olup,  kaldırım düzenlemeleri ve  kilitli parke taşı döşenmesi de bitmek üzeredir. Ara sokaklarımızda ise Maarif,  Matbaa ve Ahmet Doğan Sokakları da, Büyükşehir Belediyesinin hizmet alanında olmamasına rağmen, buralarda  asfaltlandı. Esnaflarımız da Büyükşehir Belediyemizin bu duyarlılığından dolayı, teşekkürlerini ileterek bizleri mutlu kıldılar. Bu çalışmalarda, toplam 10.500 ton sıcak asfalt döşendi. Kilitli parke taşı döşemesi ise,  bu rakama dahil değil.”

KIRSAL’DAKİ ÇALIŞMALAR  

CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu açıklamasının son bölümünde kırsal mahallerde yapılan çalışmalarla ilgili olarak da şunları söyledi:

“Akçatekir Mahallesinin bazı ara sokaklarına da, 5 Bin ton asfalt döşendi. Eski Konacık Mahallesi Çayır Yaylasında, 4 kilometre satıh kaplama asfalt, Fındıklı Mahallesine ise  2.5 kilometre  satıh asfalt  kaplaması yapıldı.  Dağdibi Mahallesine, 3.5 kilometre asfalt satıh kaplaması da,  yine Büyükşehir Belediyemizin kırsala yaptığı, hizmetler arasında yer alıyor. Büyükşehir Belediyesinin bu konudaki çalışmaları, bu kadarla da kalmıyor.  Kamışlı Sağlık Ocağı eski köy yolunda asfalt yama işlemi yapıldı.  Hamidiye Mahallesine geçen yıl 9 kilometre,  Alpu Mahallesine de  yine  geçen yıl 6 kilometrelik asfalt döşendi.

Çamlıbel Mahallesi yoluna 2 adet köprü ve 22 kilometre asfaltta döşendi. Böylece  yıllardır çile yolu haline gelen burası Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ın ve yol işleri ekiplerinin gayreti ile sıcak asfalt döşenerek yol  hizmete açıldı.  Yine geçen yıl, Gökbez Mahallesinde  15 kilometrelik  asfaltlama çalışması yapıldı.

Yeni Konacak Mahallesine bu yıl 3 Bin 900 ton sıcak asfalt döşendi. Ayrıca,  950 ton asfalt  freze malzemesi de, diğer bazı  köylerimizin yollarına döşendi. Ana yollardaki  yer- yer bozukluklar da, Büyükşehir Belediyemiz yol işleri ekipleri tarafından sıcak asfalt kaplama ve yama yapılarak, araç ve yaya trafiği de rahatlatılmış oldu.”  Çalışmalarımız da durma ve bitme diye iki kelime söz  konusu değildir. Hedefimiz ilkemiz, çalışmaya devamdır” dedi  ( Özel Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER