1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Büyükşehir Kırsaldaki Vatandaşa Desteğini Kesmiyor

Büyükşehir Kırsaldaki  Vatandaşa Desteğini Kesmiyor
Bu haber 07 Mayıs 2017 - 9:38 'de eklendi ve 861 views kez görüntülendi.

 Belediye bürokratları yardım kolilerini bizzat ulaştırıyor

 Şu ana kadar 10 bin koli yardım dağıtan Adana Büyükşehir Belediyesi, Karaisalı’daki ihtiyaç sahiplerine de ulaştı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün sosyal belediyecilik hizmetlerine verdiği önemin gereği Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, kırsalda desteğe ihtiyacı olan Adanalılar için çalışmaya devam ediyor.

Geride kalan üç yılda merkez ilçelerde, kırsaldaki ilçelere bağlı mahalle ve köylerde ihtiyacı olan vatandaşlara şu ana kadar 10 bin koli yardım dağıtan Adana Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediye başkanlıkları ve bağlı muhtarlıkların belirlediği yoksul vatandaşlara yiyecek kolileleri ulaştırmayı sürdürüyor.

DESTEĞİN ADRESİ BU KEZ KARAİSALI OLDU

Adana Büyükşehir Belediyesi, son olarak Karaisalı’da ihtiyaç sahiplerine 150 koli yiyecek dağıttı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bürokratları, Karaisalı Belediyesi yetkilileriyle birlikte, Karaisalı’nın köylerinde dar gelirli vatandaşlara yiyecek kolisi dağıtımı gerçekleştirdi.

SOSYAL MARKET

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bürokratları, Büyükşehir bünyesinde oluşturulan Hayırlı İşler Sosyal Market aracılığıyla, ihtiyaç sahiplerine şu ana kadar 10 bin koli dağıtıldığını, önümüzdeki süreçte de yardımların süreceğini açıkladılar. Büyükşehir bürokratları, “Merkez ilçelerimizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız bize başvurduğunda, rutin olarak destek verilmesi gerekiyorsa, Sosyal Market’ten periyodik olarak bunu gerçekleştiriyoruz. İlçelerimizde ise belirlenen yoksul vatandaşlarımıza yardımı bizzat götürüyoruz. İlçelere her seferinde 150 koli gönderiyoruz. Yeniden talep olursa sayı artırılıyor. 1 seferlik yardımlarımızda isimler tutanakla belirleniyor” diyerek yapılan yardımın şekli hakkında bilgi verdiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER