1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Büyükşehirden ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı

Büyükşehirden ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı
Bu haber 23 Nisan 2017 - 12:14 'de eklendi ve 1.171 views kez görüntülendi.

KARAYANDI DA GELDİ.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı  Hüseyin SÖZLÜ’nün liderliğinde Belediye Başkanı Sami BAYSAL ve Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İlişkiler Daire Başkanı Fatih KARAYANDI tarafından Pozantı Merkez  ve Köylerinde dar gelirli vatandaşlarımı gıda yardımı yapıldı.

Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal ve Büyükşehir Belediyesi 2.    Bölge Koordinatörü Mehmet Sağlam’la, Pozantı’ya yapılacak olan yatırımları değerlendirirken, kapı önündeki bir hareketlilik dikkatimizi çekti.

Dışarıya çıktığımızda, Büyükşehir Belediyesinin diğer bir hizmet birimi olan, Sağlık İşlerinden Sorumlu ve Beldetaş Aş. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Karayandı’nında, birimine bağlı bir hizmet ekibi ile, Pozantı’ya geldiğini gözlemledik. Karayandı ile yaptığımız ayak üstü söyleşide, geliş nedenlerinin Büyükşehir Belediyesinin ihtiyaç sahibi yöre halkına, dağıtılmak üzere hazırlattığı, gıda kolileri ile ilgili olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Pozantı Belediye Başkanımız Mahmut Sami Baysal’ın, önerileri doğrultusun da, gıda kolilerimizin ilk dağıtımını yapacağız. İlk durağımız da Kamışlı olacak. Dağıtımı, bizzat yerinde görmenin yanı sıra, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı tespite devam edeceğiz. Bu arada da, yine kendileriyle yapacağım görüşmelerde, Sağlık hizmetleri ile ilgili, daha ne gibi çalışmalar yapabileceğimizi de tespit edeceğiz dedi.

Haber Tamer Ünal

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER