1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BÜYÜKŞEHİR’DEN POZANTI’YA HİZMET BASKINI

BÜYÜKŞEHİR’DEN POZANTI’YA HİZMET BASKINI
Bu haber 23 Nisan 2017 - 12:08 'de eklendi ve 937 views kez görüntülendi.

Fatih Karayandı ve Mehmet Sağlam ani geldiler.

BÜYÜKŞEHİR’DEN POZANTI’YA

HİZMET BASKINI

Referandum sonrası, kısmen ara verilen hizmet çalışmalarının, temposunu yükseltmek üzere, harekete geçen, Büyükşehir Belediyesine bağlı birimler, geçtiğimiz hafta Perşembe gün Pozantı’ya “ HİZMET BASKINI” yaptılar.

Sağlık İşleri Daire Başkanı ve Beldetaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Karayandı ile, Büyükşehir Belediyesi 2. Bölge Hizmet Koordinatörü Mehmet Sağlam, ekipleri ile, sabah kahvesini, Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal ile, birlikte içtiler.Pozantı Belediyesi, Fen İşleri Müdürü Recep Koca’nın, hizmet bürosunda gerçekleştirilen toplantıda, Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, Büyükşehrin hizmet bölgelerine ayırdığı, ve 2. Bölge olarak nitelendirdiği, Pozantı, Karaisalı, Aladağ, yerleşim yerlerinin, alt yapı hizmetlerini yürütmekle sorumlu Mehmet Sağlam’a, ihtiyaç bilgilerini verdi.Koordinatör Mehmet Sağlam, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a hizmet yapılacak bölgelerle ilgili gelişmeleri şöyle sıraladı:

EN AZ ÜÇ YILLIK KALICI

“Büyükşehir Belediye Başkanımız, Sayın Hüseyin Sözlü’nün, bize talimatı, Kesinlikle “ UZUN VADELİ” ve “KALICI” çalışmalar yapılım. Hiç bir yatırımı birer yıllık olarak düşünmeyin. Bizde kendisinin bu talimatlarını aynen uyguluyoruz.

Dolayısıyla, sloganımız bir yıllık değil, “ ÜÇ YILLIK” kalıcı asfalt çalışmasıdır. Vatandaşlarımızın da yaşadığı gibi, bu sene kış şartları çok anormal geçti. Kar, aylarca yerden kalkmadı. Büyükşehir ekiplerimiz,Pozantı Belediyesi ekipleri ile koordineli bir çalışma sergilediler. Yerleşim yerlerindeki vatandaşlarımızı, ağır kış şartlarına esir etmedik. Ancak, doğal afet sonrası, karların erimesi ile birlikte, oluşan selle,r yollarımızı bozdu. Havaların normale dönmesi ile birlikte, bozulan yollarımızı tekrar asfaltlayarak, her hangi bir aksaklığa meydan vermeyeceğiz. Çamlıbel, Karakışlakçı yolunun, onarımına hemen başladık. Yanı sıra, programda olmayan, Belemedik yolunu da bu yıl yatırım programına aldık. Turizm sezonu başlamadan da, hizmete sokacağız. Yöreyi kaplayan ve 30 Kilometre olan, asfalt çalışmalarını, artırarak 60 kilometreye çıkardık.

ASKİ hizmetlerini de aynı şekilde, belli bir program dahilinde uygulayacağız. Pozantı’lıların da, görmüş olduğu gibi, mezarlıklarımıza olan, hizmetlerimiz de gün geçtikçe gözle görülür bir şekilde sürdürülüyor.Pozantı’nın, Akçatekir girişindeki yeni mezarlığa, yaptırdığımız hizmet binaları ve alanları, yakında bitecek olup, manevi değerlerimize olan saygımızı, eksiksiz devam ettiriyoruz. Bu hizmet kervanı da diğer mahalleleri de ulaşacaktır dedi.Bölge Koordinatörü Mehmet Sağlam, diğer yerleşim yerlerinde olduğu gibi, Pozantı’ya da zaman, zaman, gelerek, yapılan çalışmaları, Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal ile, bizzat yerinde inceleyeceklerini, vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunacaklarını, gelişmeleri ve sonuçlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye bir rapor halinde sunacaklarını da ifade etti.

Haber: TAMER ÜNAL

Foto: HAYRİYE EROĞLU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER