CHP Pozantı İlçe Başkanı Fahri Çay’dan Açıklama:
“BÜYÜKŞEHRİN POZANTI’DAKİ HİZMETLERİNDE “DURAK” YOK
Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanı Fahri Çay, Adana Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerin, Pozantı’ya getirilmesi ile ilgili olarak, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a aşağıdaki açıklamalarda bulundu.
ZİYARETLER
“Hazırladığımız program çerçevesinde, öncelikli olarak tanışma ziyaretlerini başlattık. Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte, Adana İl Başkanımız Sayın Anıl Tanburoğlu’na ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’a yaptığımız ziyaretlerde, desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ettik.
Pozantı’nın acil çözüm bekleyen konuları ile ilgili olarak da, bilgi sunumunda bulunduk. Devamında, Adana Büyükşehir Belediyesi hizmet birimlerinin Genel Müdür ve Müdürleri ile de bir araya geldik. Bu ziyaret ve tanışmalarda kendilerini de bilgilendirdik.”
DEVAM EDİYOR
Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanı Fahri Çay Pozantı’da, Büyükşehir destekli devam etmekte olan çalışmalarla ilgili olarak da, açıklamalarına aşağıdaki şekilde devam etti:
“Pozantı Halkımızın daha iyi yaşam koşullarına kavuşturulması konusunda, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar, tüm imkanlarını Pozantı’ya da seferber etmektedir. Vatandaşlarımızdan gelen acil taleplerin çözümüne öncelik tanıyoruz. Su ve yol temizliğinin yanı aşıra, sinekle mücadele de önceliklerimizdir. Park ve Bahçelere bağlı 9 temizlik görevlisinin yanı sıra, 3 ilaçlama ekibi, 2 araçla birlikte devamlı sokak -sokak sinek ve haşare mücadelesini sürdürmektedir.” Dedi.
SU SIKINTISI
Cumhuriyet Halk partisi Pozantı İlçe Başkanı Fahri Çay, yağışların az olmasından dolayı oluşan su sıkıntısı ile ilgili olarak da açıklamasına şöyle devam etti:
Pozantı’mızın bir çok mahallesinde, mevsimsel ve yağışların az olmasından dolayı oluşan su sıkıntısını önce geçici çözümlerle, sonrasında ise kalıcı olarak yıllarca kullanabileceğimiz tedbirlerle çözmeye çalışmaktayız. Örneğin yeni başlattığımız Fındıklı içme suyu yapım işi, toplam yatırım bedeli 35 Milyon Lira, toplam proje metrajı 8.104 metre, proje kapsamında olup, sanat yapıları ile birlikte, bir adet 100 metre küp iki gruplu terfi merkezi, 1 adet 200 metre küp içme suyu deposu, 5.575 metre ishale hattı, 2534 metre terfi hattı olmak üzere, 150 – 250 ve 25 milimetre duktil borunun yanı sıra, 280 milimetre çelik borular ile toplam 8104 metre içme suyu hattı yapılarak, Şeker Pınarı kaynağından terfili olarak, Fındıklı Mahallesine ilave içme suyu çalışması başlatılmış olup, Fındıklı Halkımız ve Pozantı’mıza hayırlı olsun.” dedi.
KIRSAL KESİMLER
Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanı Fahri Çay, Adana Büyükşehir Belediyesi destekli diğer çalışmalarla ilgili olarak da, açıklamalarına şöyle devam etti:
“ Pozantı’nın Kırsal Mahallerinde, daha önce alt yapısı hazırlanan yollarımızla ilgili çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Dağdibi Mahallesindeki 4 kilometrelik yolumuz, birkaç gün içerisinde asfaltla buluşacaktır. Devamında Kamışlı, Alpu, Gökbez gibi diğer Kırsal Mahallerimizde de asfaltlama çalışmalarımız devam edecektir.” Dedi.
ETKİNLİKLER
CHP Pozantı İlçe Başkanı Fahri Çay, Adana Büyükşehir Belediyesi destekli sosyal etkinliklerle ilgili olarak da şunları söyledi:
“Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür Hizmetleri Daire Başkanlığınca, her yıl geleneksel olarak “Yayladan Denize Yaz Şenliği” başlığı altında düzenlenen sosyal etkinliklerimiz, Pozantı da da aynı şekilde devam ettirilmektedir. Bunlardan ilki 12 Temmuz 2024 Cuma günü Kamışlı Mahallemizde, konser ve halk oyunları gösterisi ile yapılmıştır. Aynı şekilde 13 Temmuz 2024 gün Akçatekir Yaşam Parkı alanında yine konser ve halk oyunları gösterileri ile yapılmıştır. Sıcak yaz günlerinde vatandaşlarımızda, bu etkinliklerle stres atma imkanını bulmuş olup, ilgi ve beğeni ile izlemişlerdir”
DESTEKLİYORUZ
Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanı Fahri Çay, Cumhuriyet Halk Partisinin başlattığı eylemlerle de ilgili olarak şunları söyledi:
“CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in başlatmış olduğu “Ayağa Kalk Türkiye. Işıkları açın kapatın” eylemine, geçinemeyen ay başından ay sonunu hesap etmek zorunda olan, yarınından endişe edenler için başlatılan bu mücadeleye, yönetim olarak gerekli destekleri verdik. Ve vermeye devam edeceğiz. Sayın Genel Başkanımızın vereceği tüm mücadelelerde de, sonuna kadar yanındayız.” Şeklinde konuştu.
TEŞEKKÜR
CHP Pozantı İlçe Başkanı Fahri Çay, yapılmakta olan hizmet ve diğer çalışmalarla ilgili olarak yaptığı teşekkür açıklamasında şunları söyledi:
“ Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Örgütü olarak, sürdürdüğümüz bu çalışmalarımızdan dolayı, her zaman yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen CHP Adana İl Başkanımız Sayın Anıl Tanburoğlu ve İl Yönetimine, yine Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar ve Daire Müdürlerimize, şahsım ve Pozantı Halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.
KINAMA
Cumhuriyet Halk partisi Pozantı İlçe Başkanı Fahri Çay, 15 Temmuz hain feto darbe girişimini de aşağıdaki açıklaması ile kınadı:
“15 Temmuz hain darbe girişiminde, yaşamını yitiren tüm Şehitlerimize Allahtan Rahmet, Gazilerimize huzurlu ve onurlu bir yaşam diliyorum.” Dedi. ( Özel Haber: Tamer Ünal)