1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BYEGM ADANA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN ERDOĞAN GÜVEL’E VEDA

BYEGM ADANA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN ERDOĞAN GÜVEL’E VEDA
Bu haber 19 Şubat 2017 - 16:08 'de eklendi ve 1.094 views kez görüntülendi.

BYEGM ADANA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN ERDOĞAN GÜVEL’E VEDA

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Adana Bölge Müdürü Mustafa KELEŞ, Bölge Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan ve BYEGM Urfa İl Müdürü olarak atanan Erdoğan GÜVEL’e plaket takdim etti.

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Adana Bölge Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü kadrosunda başarıyla hizmet eden Erdoğan GÜVEL, Urfa’ya İl Müdürü olarak atandı. Adana’da uzun yıllar özverili çalışmaları ile katkı sağlayan GÜVEL’e veda programı düzenleyen KELEŞ, Bölge Müdürlüğü personelinin de katılımı ile plaket takdiminde bulundu.

BYEGM Adana Bölge Müdürlüğünde çalışmaktan, Adana’da basın camiasına hizmet etmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Erdoğan GÜVEL, böylesine anlamlı bir program düzenleyen Mustafa KELEŞ’e ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. BYEGM Adana Bölge Müdürü Mustafa KELEŞ ise, Erdoğan GÜVEL’e bu zamana kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Biz de Milli  Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak Güvel’e  yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER