1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇAĞIN TEKNOLOJİSİ İLETİŞİM

ÇAĞIN TEKNOLOJİSİ İLETİŞİM
Bu haber 22 Mayıs 2018 - 13:37 'de eklendi ve 993 views kez görüntülendi.

TUBİTAK BİLİM FUARI IŞIK SAÇTI

ÇAĞIN TEKNOLOJİSİ İLETİŞİM

Eğitim sezonun bitimi dolayısıyla okullar da, peş -peşe etkinlikler ile, öğrenciler başarılarını sergilediler. Karşılıklı vedalaştılar. Ve yeni eğitim yılında, mutlu ve umutlu gelecek dileği ile de, hüzünlü ayrılıklar yaşadılar.Bunlardan en önemlisi, 4006 TÜBİTAK BİLİM SERGİLERİ oldu.Okullarda, bir şenlik havasında başlayan, TÜBİTAK Bilim Sergileri, 14-18 Mayıs tarihileri arasında yapıldı. İlgi çekici ve geleceğe dönük olan, bir çalışma olması dolayısıyla da, dikkat ve ilginin odak noktası oldu.

Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Zafer Sabancı Anadolu Lisesi, Kamışlı Fatih Ortaokulu ve Aşçıbekirli Orta okulunda açılan sergilerde, projeler Fen Bilimleri ağırlıklı olmak üzere, Matematik, Fizik, Biyoloji, Bilişim, Sosyal Bilimler, İngilizce, Tarih, Robotik Kotlama, Spor, Milli- Manevi değerler alanında sergilendi.

Gösteri ve Kermeslerle sonlandırılan, TUBİTAK Bilim Sergilerinde, geleceğin teknolojisi olan, ROBOTLAR ve KOTLAMALARLA ilgili Projelerin, öncelikli olarak yer alması, bu konuda gelecek aylarda yapılması planlanan, Türkiye Genelindeki yarışmalar için de, Pozantı’lı öğrencilere motivasyon aşıladı.TUBİTAK Sergilerinin açılışını, Pozantı Kaymakamı Taner Tengir, Eşi Handan Tengir, yaptı.Belediye Başkanı M. Sami Baysal, Jandarma Komutanı Mehmet Durmuş, Emniyet Müdürü Fatih Uyguralp, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, Milletçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar, Saadet Partisi İlçe Başkanı Sadık Pinegöz, Okul Müdürleri ve vatandaşlarda katıldılar. 80 Projenin sergilendiği, 4006 TUBİTAK Bilim sergilerinin, gelecek yıllarda iletişim alanında, çok daha fazla ağırlıklı bir şekilde, temsil edilmesi gerektiği de vurgulandı.

HABER: Hayriye EROĞLU

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER