1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Çanakkale ruhu ile COŞTUK.

Çanakkale ruhu ile COŞTUK.
Bu haber 19 Mart 2017 - 14:43 'de eklendi ve 1.018 views kez görüntülendi.

Türk’ün gücünü dünyaya gösteren Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri dehasının en önemli eserlerinden bir niteliğini taşıyan Çanakkle Savaşları’nın 102. Yıl  dönümü aynı coşku ve heyecanla kutlandı.

iki ayrı tören halinde yapılan anma ve kutlamalarının ilki 17 Mart 2017 Cuma günü öğleden sonra  Şehitlikte yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması sonrası Şehitlerimiz için  hep birlikte  dua edildi.

Törenin ikincisi  18 Mart 2017 Cumartesi günü iki ayrı bölüm olarak yapıldı.  Protokol Atatürk anıtına çelenk koyarak Saygı Duruşunda bulundu. İstiklal Marşı eşliğinde şanlı  bayrağımız göndere çekilerek tören sonlandırıldı.

Atatürk Kültür Merkezi’inde  devam eden törenlerin son bölümü ise yine Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Şehitler için Kur’an-ı kerim okundu. Günün anlam ve öneminin belirtildiği  konuşmalar yapıldı. Çanakkale Savaşları’nın anlatığıldığı slayt gösterileri yapıldı. öğrenciler tarafından şiirler okundu. 15 Temmuz şehidi Ömer Halis Demir anısına yazılan mektup okundu. tören daha sonra Çanakkale Türkileri, İlahiler ve Ezgilerin okunmasıyla sona erdi.

Türkün en büyük zaferlerinden biri olarak nitelendirilen ve ulusal Kurtuluş Savaşımızın temelini oluşturan Çanakkale Zaferi’nin 102. yıl dönümü kutlamalarına Kaymakam Taner Tengir, Garnizon Komutanı Üst Teğmen Mustafa Emrah Özkan, Belediye Başkanı Sami Baysal,  İlçe Emniyet Müdürü İrfan Uzay, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bayar, siyasi  parti temsilcileri, bazı  belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri ve öğrenci ağırlıklı kalabalık bir izleyici gurubu katıldı..

Haber: Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER