1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇANAKKALE RUHU YERİNDE YAŞANMALI

ÇANAKKALE RUHU YERİNDE YAŞANMALI
Bu haber 24 Temmuz 2017 - 10:43 'de eklendi ve 894 views kez görüntülendi.

SARIÇAM BELEDİYESİNİN ANLAMLI ETKİNLİĞİ BU YILDA SÜRÜYOR

Başkan Uludağ, “Çanakkale ruhunu her Türk yerinde görerek yaşamalı”

Sarıçam Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda başlatılan Çanakkale’ye Minnet Yolculuğuna bu yıl da devam ediliyor. Sarıçam Belediye Başkan Bilal Uludağ,  Çanakkale ruhunu her Türk vatandaşının oraya giderek yaşaması gerektiğini ifade ederek,”2015 yılında başlattığımız gezimize bu yılda devam ediyoruz ve hedefimiz bine yakın kişinin Çanakkale’yi görmesini sağlamaktır. ”dedi.

Daha önce isimleri belirlenen Sarıçamlıları her hafta Salı ve Cuma günleri olmak üzere Çanakkale’ye gönderdiklerini belirten Başkan Bilal Uludağ,  bu yıl ilk kafileyi yolcu etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bilal Uludağ,” Ecdadımızın tarih yazdığı Çanakkale’yi her Türk vatandaşı mutlaka görmeli. Buradaki amaç Çanakkale’de yaşanan kahramanlık destanın yerinde görülmesidir. Manevi duyguların en üst seviyeye çıktığı burada ecdadımızla vatandaşlarımızı buluşturmaya devam ediyoruz.  Bu yılda da Sarıçam ilçemizde ikamet eden hemşerilerimizi gruplar halinde gönderiyoruz. ”diye konuştu.

YOLUNUZ AÇIK OLSUN

Başkan Uludağ, Çanakkale’ye Minnet yolculuğunun mahallelerden gelen talep doğrultusunda devam edeceğini kaydedip, “Atalarımız burada büyük bedeller ödeyerek bu vatanı bizlere emanet etmişlerdir. ‘Çanakkale Geçilmez’ diyerek orada bir kahramanlık destanı yazılmıştır.  Çanakkale ruhu ve ahlakıyla bir nesil yetişmesini Cenabı Allah’tan niyaz ederim. Bu geleneği her yıl devam ettirmekte kararlıyız. Güle güle gidin, Allah yolunuzu açık etsin. Gittiğiniz yerlerde bizi hatırlayarak dua edin.“şeklinde konuştu.

Çanakkale Minnet Yolculuğuna katılan vatandaşlar ise kendilerine bu imkânı tanıyan Belediye Başkanı Başkan Bilal Uludağ’a teşekkür ederek, “Gerçekten bizleri çok mutlu etti. Ecdadımızın büyük özveri ile savaştıkları ve uğruna şehit düştükleri yeri görmek bizim için unutulmaz bir anı olacak.  Burada yaşananları yerinde görmek bizleri çok önemli. Başkanımızdan Allah razı olsun” dediler.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER