1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇANAKKALE SAVAŞLARI BİR MİLLETİN DOĞUŞUDUR.

ÇANAKKALE SAVAŞLARI BİR MİLLETİN DOĞUŞUDUR.
Bu haber 12 Mart 2017 - 13:14 'de eklendi ve 932 views kez görüntülendi.

ATATÜRK’ün İngiltere ve Fransa’ya diz çöktürdüğü Zaferin adıdır.

ÇANAKKALE SAVAŞLARI

BİR MİLLETİN DOĞUŞUDUR.

Bir toplumu millet yapan, onu oluşturan insanların kendi tarihlerini nasıl yazdıklarının bir destanıdır: “ ÇANAKKALE SAVAŞLARI”

Tarihi tarih yapan savaşları, kanlarıyla yazarak özgürlüklerine kavuşan toplumlar “ ASİL BİR MİLLET” olarak tanımlanırken, vatanlarını savunamayarak kaçan milletler için ise tarihsel yazılımı “ Hain ve Korkak” şeklindedir.

Tarihin tüm zamanlarında, savaş meydanlarında kanlarını, VATAN MÜDAFASI ve ÖZGÜRLÜK uğruna seve, seve, akıtan tek ve en büyük millet, şüphesiz birer ferdi olmaktan onur duymakta olduğumuz “ ASİL TÜRK MİLLETİDİR.”

İşte böyle bir milletin, torunları olan bizler için, dedelerimizin kanlarını akıtarak denizinin rengini kızıla çevirdiği, ÇANAKKALE SAVAŞLARI, bir ONUR destanımız olarak ebediyen yaşamaya devam edecektir.

Emperyalistlerin son Türk Devleti olan, Osmanlı İmparatorluğunu tarih sayfalarına gömmek ve İstanbul’u işgal ederek, camileri kiliseye çevirmek için başlattıkları savaşlarda, İngiliz ve Fransız gemilerinin Çanakkale Boğazında, içindeki askerleri ile birlikte denize gömülmesinin adını, tarih sayfalarına şanlı zafer olarak yazdıran Komutan “ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK” ve ona inan silah arkadaşları ile emrindeki askerleridir. ATATÜRK’ün “ Sizlere Ölmeyi Emrediyorum” komutu, ÇANAKKALE Zaferini TAÇLANDIRMIŞ ve şehitlerimizin al kanlarıyla suladığı bu topraklardan YÜCE TÜRK ULUSU ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti filizlenerek büyümüş, Dünya’ya örnek teşkil etmişti.

İşte böylesine zor şartlar altında kazanılan ve milletimizin doğuşu olarak nitelendirilen, Çanakkale Zaferinin 102. Yıl dönümünü, 18 Mart 2017 Cumartesi gün kutlayacağız. Bizlere bu vatanı, Şehitlik ve Gazilik mertebesine ulaşarak,   kanları ile sulayan ve bayrağımıza rengini veren ecdadımızın tümünü, bir kere daha saygı, sevgi, ve minnet ile anarken, bu şanlı zaferin büyük Komutanı GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, yüreklerimizin en müstesna köşesinde yaşatmayı ilelebet sürdüreceğiz.Bu vesile ile tüm şehitlerimize yüce tanrıdan rahmet diliyor ve tüm Gazilerimize saygılarımızı sunuyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER