1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇAY, ANKARA DA “DİVAN BAŞKANI”

ÇAY, ANKARA DA “DİVAN BAŞKANI”
Bu haber 24 Aralık 2018 - 9:09 'de eklendi ve 843 views kez görüntülendi.

MİS’İN GENEL KURULUNA BÜYÜK İLGİ.

ÇAY, ANKARA’DA “DİVAN BAŞKANI”

Milliyetçi Hareket Partisi oluşumlu kısa adı “MİS” olan, Mahalli İdareler İşverenler Sendikasının, olağan üstü genel kurulu, geçtiğimiz hafta Ankara’da yapıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı, Hüseyin Sözlü’nün önerisi ile, Divan Başkanlığına seçilen, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, tecrübesi ve hitabeti ile yönettiği genel kurul, üyeler tarafından da, ilgi ve takdirle izlendi.

Yönetim kurulunda bulunan Belediye Başkanlarının, tekrar aday olmaları dolayısıyla, istifaden boşalan üyeliklere bu olağan üstü genel kurulda, yeni isimler seçildiler.
Genel kurula, delege olarak katılan, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın yanı sıra, Adana’daki diğer MHP’li Belediye Başkanları ise, temsilen gönderdikleri isimlerle, katıldılar.
| www.digiturkmaltepe.com |
Yapılan seçimler sonrası, bir ilk olarak, Pozantı Belediyesi Hesap İşleri Müdürü Cengiz Öztürk, Mahalli İdareler İşverenler Sendikası Yönetim Kuruluna, Yedek Üye olarak seçildi. Olağan Üstü Genel Kurulun Divan Başkanı, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Gazetemize şu açıklamayı yaptı:

“ Bu Divan Başkanlığı, Pozantı ve benim için, büyük bir prestij oldu.Şahsımı Divan Başkanlığına öneren, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Hüseyin Sözlü olmak üzere, tüm delege arkadaşlarıma, bu onuru bana bahşettiklerinden dolayı teşekkür ediyorum.Belediyelerin, büyük bir bölümünün, temsil edildiği, Mahalli İdareler İşverenler Sendikası ülkemizin en güçlü, sivil toplum örgütlerinden biridir. İşveren konumundaki Belediyeler ile, bünyesinde de çalışanların haklarını, karşılıklı olarak korumak ve ücretlerini adaletli bir şekilde tespit etmek amacı ile oluşturulan, bu sendika çok etkili bir kurumdur. Bu olağan üstü genel kurulun hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi. Özel haber

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER