1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇAY: “GÜÇLÜ BİRLİKTELİK GÜÇLÜ MECLİS”

ÇAY: “GÜÇLÜ BİRLİKTELİK GÜÇLÜ MECLİS”
Bu haber 25 Şubat 2019 - 9:04 'de eklendi ve 971 views kez görüntülendi.

Cumhur “Takım” Olarak Sahada

ÇAY: “GÜÇLÜ BİRLİKTELİK GÜÇLÜ MECLİS”

Pozantı Belediye Başkanlığını, iki dönemdir yürütmek olan ve üçüncü dönem içinde, Cumhur İttifakının adayı olarak belirlenen Başkan Mustafa Çay, CUMHUR’un, Belediye Meclis Üyesi Adaylarının belirlenmesi sonrası hep birlikte, takım olarak saha çalışmalarına başladılar.

GÜÇLÜ BİRLİKTELİK

Pozantı Belediye Başkanı ve Cumhurun Belediye Başkan Adayı Mustafa Çay,“Cumhur İttifakının” tüm Türkiye’de olduğu gibi, Pozantı’da da çok büyük bir güç oluşturduğunu belirterek, Ak ve MHP adaylarının, uyumlu tespitler ile, 21 mahalleden oluşan Pozantı ilçesinin genel anlamda, siyasi temsilcisi noktasına geldiğini, tüm halkı kucaklayan, güçlü birliktelik sergilediğini belirterek, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi, Tamer Ünal ve Yönetici Muhabirimiz Hayriye Eroğlu’na, şu açıklamalarda bulundu.

BOŞLUK YOK

Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Başkan Adayı Mustafa Çay, Belediye Meclis Üyesi Aday dağılımını ise, şöyle açıkladı:

“ Cumhurun bu listesi ile, bölgesel anlamda direk seçilecek noktada, 5 Meclis Üyesinin, Kamışlı Boğazındaki Mahallerini, kucakladığı görülmektedir. Akçatekir, Merkez ve Ulukışla Bölgesinden, Pozantı’da ikamet eden vatandaşlarımızın da temsil edildiği bu liste ile, Pozantı geneline hitap eden bir liste oluşturulmuştur.Belediye Başkanı olarak bana düşen, Cumhur İttifakının özünü ortaya koyan, bu siyasi yaklaşım ile birlikte, yapmış olduklarımız ve yapacak olduklarımızı, Cumhur takımı apk indir olarak sahalara inerek, vatandaşlarımıza anlatmaya başladık.
İnanıyorum ki, bu çalışmalar, toplantı ve mitingler ile anlatma süreci, Cumhur İttifakının, Pozantı da yüksek bir teveccüh ile, karşılık bulmasını sağlamaya çalışmak olacaktır.

BÜYÜK YATIRIMLAR

Buradan, Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi aracılığı ile, vatandaşlarımıza 10 yıldır, geçmişin muhalefeti hüviyetin de, hizmet etmiş olduğumuz Pozantı’ya bu defa, Cumhur İttifakının gücünü de arkaya alarak, hükümet desteği ile, daha büyük proje ve yatırımların gelmesi için, vatandaşlarımızın oy desteğinin, önemi çok büyük olacaktır.

Bizlerin gayretinin de, Pozantı’yı yatırım, istihdam ve gelişim açısından, ileriye taşıyacağını öngörüyor, siz saygı değer Pozantı’lı hemşerilerimizin, Cumhur İttifakının Adana Temsilcisi olan, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur Adayı Hüseyin Sözlü, Pozantı Belediye Başkanı ve Cumhur Adayı Mustafa Çay’ı birlikte seçtiklerinde Pozantı için, Pozantı- Adana Ankara üçgeninde, çok önemli yatırımların gerçekleşmesi de,sağlanmış olacaktır. Bu vesile ile, 31 Mart 2019 Pazar gün, ailelerimiz ve akrabalarımızla birlikte, oylarımıza ve cumhur ittifakına sahip çıkarak, 1 Nisan 2019 Pazartesi sabahı, Pozantı ve Adana başta olmak üzere, tüm Türkiye’yi aydınlık bir geleceğe taşımak, hepimizin en kutsal vatandaşlık görevlerinin başında, geleceğine inanıyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

LİSTE
Cumhur İttifakının, Pozantı Belediye Meclis Üyesi Adayları, sırasıyla şu isimlerden oluştu:
“Yusuf Arısoy “ Ak”, Durmuş Taşpınar “ MHP”, Büşra Durmuş “ Ak”, Çetin Boz “ MHP”, Fatih Yenel “ Ak”, Muzaffer Özdemir “MHP”, Selçuk Coşkun “Ak”, Ebru Doğucu “MHP”, Mehmet Say “Ak”, Zeki Bülbül “MHP”, Kamil Erbil “Ak”, Murat Kutlu “ MHP”, Abuzer Aktan “ Ak”, Kontenjan 1 Rafet Avan “ MHP”, 2 Aziz Şen “MHP”. ( Haber ve Fotoğraflar Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER