1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇAY: “HİZMETE ARA VERİLMEYECEK”

ÇAY: “HİZMETE ARA VERİLMEYECEK”
Bu haber 26 Kasım 2018 - 11:50 'de eklendi ve 831 views kez görüntülendi.

BAŞKAN ADAYLARI RESMEN AÇIKLANDI:

ÇAY: “HİZMETE ARA VERİLMEYECEK”

Milliyetçi Hareket Partisi, İl- İlçe Başkanları ile birlikte, Belediye Başkan Adayları geçtiğimiz hafta, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Başkanlığında, Antalya’da düzenlenen, istişare toplantısında, bir araya geldiler. Adaylıkları resmen açıklanan, Belediye Başkan adayları, Devlet Bahçeli’nin   konuşmaları sonrası, büyük bir moral ve güç depolayarak, çalışmalarını başlatmak üzere, sahaya indiler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin sözlü başta olmak üzere, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Saimbeyli Belediye Başkanı ……….   İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Aslan’ı tekrar aday göstererek, “ HİZMETE DEVAM ” onayı veren ve yanı sıra, yeni Belediye Başkan adaylarından da, Devlet Bahçeli, 2019 yerel seçimlerin de, başarı beklediğine inandığını, üzerine basa, basa vurguladı.

ÇAY: “ARA VERİLMEYECEK”

Kendisine kurulan hain kumpas sonrası, 22 ay Başkanlık görevin den uzak kalan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Temmuz 2018 itibarıyla, yeniden görevine dönmesi ile birlikte, gecesine gündüzüne katarak, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Antalya toplantısında, adaylığı yeniden resmi olarak açılananlar arasında yer alan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, tüm adaylara gösterdiği yakın ilgi ve konuşması sonrası, büyük bir moral depoladıklarını belirterek, şunları söyledi:

“ Bu güç, tüm MHP’li Belediye Başkan Adaylarımızın, 2019 yerel seçimlerindeki başarılarının, ilk ve uzun adımı olacak olup, Türk Milliyetçiliğinin, değişmez amblemi olan ÜÇ HİLALİ , belediyelerin burçlarında, devam ettireceğimize olan inancımız, çok daha fazla güçlendirmiştir. Ben, bu şevkle seçim çalışmalarında, vatandaşlarımızın tekrar oylarına talip olurken, sürdürmekte olduğumuz hizmete halkımızın tekrar onay vermesi ile, ara verilmeksizin, devam ettireceğimize inanıyorum. Aynı şekilde, hizmetlerini ara veremeyeceğine inandığımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü, Sarıçam Belediye Başkanımız Bilal Uludağ’ında, ilçe belediyelerine vermekte olduğu, teknik katkı ve ekipman desteği ile Pozantı’mız, hak ettiği hizmeti fazlası ile almayı sürdürecektir.

EKONOMİK BELEDİYECİLİK

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün, kırsal kesimlere başlatmış olduğu, her türlü ekonomik desteğin, Adanalının, onayı ile devam edeceğine inandığına belirterek, sözlerine şöyle devam etti:

“ MHP’li Belediye Başkanlarının, en büyük ve ortak hedefleri, ekonomik belediyecilik olmaya devam edecektir. Vatandaşlarımıza yapılacak olan zirai , tarım, el ürünlerinin yanı sıra, diğer yöresel çeşitliliklere de, sağlanacak olan ekonomik destek ile artık, “TÜKETEN DEĞİL, ÜRETEN BİR TOPLUM” haline geleceğiz. Bu olumlu gelişme, kentten köye olan geri dönüşü de, hızlandıracak ve böylece vatandaşlarımız, yaşamakta oldukları kentlerin varoşlarını terk ederek, kendi toprakları üzerinde, ekonomik zenginliğe kavuşarak, yaşamlarını doğdukları yerlerde sürdüreceklerdir” dedi.

(ÖZEL HABER)

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER