1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇAY, “KARALAR’DAN” HİZMET İSTEYECEK.

ÇAY, “KARALAR’DAN” HİZMET İSTEYECEK.
Bu haber 15 Nisan 2019 - 9:51 'de eklendi ve 1.139 views kez görüntülendi.

Pozantı PAZARTESİ Büyükşehir Meclisinde

ÇAY, “KARALAR’DAN” HİZMET İSTEYECEK.

Yerel Yönetimler seçimleri, yeni siyasi oluşumları da, beraberinde getirdi.31 Mart 2019 seçimlerinin, ilginç sonuçları ise, Büyükşehir Belediye Başkanlıkları ile, İlçe Belediye Başkanlıklarında, ayrı partilerin değişimlerinin yaşanması oldu.Adana da Büyükşehir Belediye Başkanlığına, 30 Yıl sonra, CHP’den seçilen Zeydan Karalar’ı, İlçeler de ise, partilisi olmayan Belediye Başkanları ve ona oy veren vatandaşlar, hizmet beklentisini merak etmeye başladılar.

EN KIDEMLİSİ ÇAY

Yeni siyasi oluşumda, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, en kıdemli Belediye Başkanı olma unvanını kazandı.
Hüseyin Sözlü ile, mutlu bir hizmet birlikteliği yaşayan Mustafa Çay’ın, Büyükşehir Belediyesinin, yeni Başkanı Zeydan Karalar ile, aynı hizmet birlikteliğini, yürütüp –yürütmeyeceği de, Pozantı da merakla bekleniyor,Pozantı Belediye Başkanlığında, aralıksız üç dönem seçilen ve bu konuda “ŞAMPİYON BAŞKAN “ unvanını kazanan Mustafa Çay’ın, yeni dönemde Karalar’la ilişkilerinin, nasıl olacağını karşılıklı değerlendirdik.

AYRIM OLMAZ.
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Belediyecilik hizmetlerinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, ayrım yapmayacağına inanmadığını, belirterek şunları söyledi:
“Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızı, yeni tanımıyorum. Adana’da Zabıta Müdürlüğü yaptığım dönemlerde, karşılıklı çok iyi ilişkilerimiz oldu. Aynı şekilde, Seyhan Belediye Başkanlığı döneminde de, meslektaş olarak bu samimi ortamı, devam ettirdik. Beklentilerim, şahsım değil Pozantı ve Pozantı’lıya hizmet içindir. Kendisinin de, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yaptığı, “DEVLET’TE HİZMET ESASTIR” şeklindeki konuşmasının, samimi olduğuna yürekten, inanıyorum. Bundan dolayı, Pozantı ve Kırsalına, önceki dönemde yapılmış olan, tarımsal, zirai ve ekonomik yatırımları devam ettireceği konusunda, tüm Pozantı’lılar gibi, beklenti içerisindeyim.Öncelikli olarak, dikim zamanı gelmiş olan Çilek Fidesi, Kırsal Mahallerimizin ekonomisi açsından, çok önemlidir. Yanı sıra, yine yörenin zirai üretimi olan, elma, armut, kiraz, ceviz ve benzeri fidanların gönderilmesinde de, geç kalınması halinde, ilçe kırsalı halkı, ekonomik dar boğazla karşı -karşıya kalır. Şeklinde görüşlerini özetledi.

ARAÇLAR TOPLANDI.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, envanterlerinin tespit edilmesi için İlçe Belediyeler deki, tüm araçların toplanması talimatı, Pozantı’da da uygulandı.
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, makam arabası başta olmak üzere, alt yapı hizmetlerinde kullanılan ağır tonajlı kamyonlar, Büyükşehir garajına çekildi. Kullanılmaması şartı ile, sadece bir iş makinası, Pozantı Belediye Garajında tutuluyor.
Bu arada, acil müdahalelerin dışında, ASKİ’nin çalışmaları, şimdilik kaydı ile durduruldu. Pozantı Belediyesi kendi imkanları ile lokal hizmetleri, sürdürme çabasını devam ettiriyor.
Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, tüm bu istekleri kapsayacak olan, açıklamalı konuşması, Büyükşehir Belediye Meclisinin, ilk toplantısının yapılacağı, 15 Nisan 2019 Pazartesi gün dile getireceği Gazetemize, kendisi tarafından bizzat açıklandı.

BEKLİYORUZ.
Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Zeydan Karalar’ın, yerel seçim öncesi, Pozantı ve Kırsal Mahaller de yaptığı konuşmaları, Milli Mücadelenin Kalesi POZANTI Gazetesi olarak, İlçe Belediye Başkan Adayı CHP’li Şenol Eroğlu ile, bizzat sonuna kadar, takip ettik.
Söylemlerini, gazetemizde fazlasıyla değerlendirdik. Yörede, 20 yıldan beri yayın yapan Gazetemiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, tutumunu ve icraatlarını da, aynı şekilde titizlikle takip etmeye ve değerlendirmeye, devam edecektir.

TOPLANTI
Cumhur İttifakının Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, yaptığı açıklamalar arasında yer alan, diğer konular ise şöyle:
“Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız ve Türkücülüğün, yaşayan en büyük önderi olan, Genel Başkanımız Dr. Sayın Devlet Bahçeli’yi, İlçe Başkanımız Şeref Dinç, Meclis Üyelerimiz ve şahsım olarak yaptığımız teşekkür ziyaretinde, bize gösterdiği ilgi ve konuşmalar duygularımızı en üst seviyeye taşıdı.Yanı sıra, 20-21 Nisan 2019 tarihleri arasında eşli olarak, Antalya Manavgat’ta yapacağı toplantı da, seçim sonrası gelişmeleri değerlendirecektir.Adana için, bunun bir ayrı özelliği ise, önceki Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü’nün de, bu toplantıya, özel olarak davet edilmesidir.Bu, Sayın Genel Başkanımızın, “VEFA” konusundaki tavrının, tartışılmazlığıdır.Milli Mücadelemizin Kalesi konumundaki Pozantı’nın ve halkının şükran duygularını bu toplantı da iletmekte, benim için, en onurlu görev olacaktır” şeklinde konuştu.ÖZEL HABER: HAYRİYE EROĞLU

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER