1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇAY KARIŞTIRIYOR.. BÜLBÜL ŞAŞIRIYOR.. AVAN ŞAŞIRTIYOR..

ÇAY KARIŞTIRIYOR.. BÜLBÜL  ŞAŞIRIYOR.. AVAN ŞAŞIRTIYOR..
Bu haber 10 Temmuz 2023 - 11:06 'de eklendi ve 402 views kez görüntülendi.

SÖZ UÇAR YAZI KALIR ( Yorum: Tamer Ünal)

ÇAY KARIŞTIRIYOR.. BÜLBÜL  ŞAŞIRIYOR.. AVAN ŞAŞIRTIYOR..

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, nev-i şahsına münhasır bir siyasetçidir. Öncelikli olarak sanal ortamı çok iyi değerlendirir. Azı çok yapar. Çok’uda  abartır.   Siyasilerin  çoğunda var olan gazeteci eleştirisine tahammülsüzlük, Mustafa Çay’da tavan yapar. Geçirdiği kaza sonucu, biz kendimize yakışanı yaparak geçmiş olsun dileğimizi de belirten bir yazı ile kendisini bir süre yazmayacağımızı kamuoyuyla paylaşmıştık. Ancak gelişmeler kendisini tekrar yayın konusu yaptı. Tek başına yaptığı canlı yayını seven Başkan Çay, geçtiğimiz hafta hasta yatağından yaptığı bir canlı yayında, kendince bizi eleştirdi. Ve gazetemiz üzerinden de,  Pozantı siyasetinde kendisini güncellemeye çalıştı.

Biz yayınımızla  ilgili olarak, daha öncede yaptığımız gibi kendisine yine cevap vermeyeceğiz. Gerçeği yansıtmayan canlı yayın konuşmasını, kamuoyunun bilmesi açısından, aşağıdaki yorumu okurlarımla paylaşıyor ve her ikimizin takdirini de, kamuoyuna bırakıyorum. Bak Sayın Başkan. Ben, ne özel hayatımda, ne de meslek hayatımda asla nifakçı değilim olamadım da. Adım gibi yaşıyorum. Adım gibi de gazeteciyim bunu sizin bilip- bilmemeniz benim için asla önemli değil.  Önemli olan kamuoyunun beni ve sizi çok iyi bildiğini de buradan size  hatırlatayım.

SORUYORUM?

Siz, Akçatekir’den aldığınız oylarla mı Belediye Başkanı seçildiniz? Pozantı’lı Belediye Meclis Üyeleri varken onları ve Pozantı Halkını  gözardı ederek, neden Akçatekir’li Belediye Meclis Üyesi Zeki Bülbül’ü tercih ettiniz? Zannediyormusunuz ki  bu tercihle, Akçatekir Halkının oylarını alacaksınız? Bunun böyle olmayacağını siz zaten biliyorsunuz. Ama bu Vekaleten Başkan Vekilliği atamasının altında neler yattığını, kamuoyu merak ediyor. Biz de bir gazeteci olarak bunu araştırmaya başladık bile.

Kamuoyunun merak ettiği bir başka soru ise, son meclis toplantısına Ak parti meclis üyeleri topluca neden katılmadı? Onlarla senin aranada mı biz nifak soktuk?  Bu olaylar zaten kamuoyunda, yoğun bir şekilde konuşulmaya başlandı bile…

BÜLBÜL DÜŞÜNDÜĞÜ GİBİ OKUMUŞ…

Pozantı Belediyesinin atanmış Başkan Vekili Akçatekir’li Zeki Bülbül, Belediye Meclisinin  Temmuz ayı olağan toplantısındaki  açış konuşması sonrası şahsım ve gazetemin yayınlarını, kendisini bu göreve atayan Belediye Başkanı Mustafa Çay gibi konuşarak, Meclis Üyelerinin arasına fitne sokmakla itham etti. Kendisine cevaben yaptığım konuşmada “ Size buradan cevap vermem ŞIK ve DOĞRU olmaz. Bu cevabı gazetem aracılığı ile kamuoyuyla paylaşacağım” şeklinde cevapladım. Buradan kendisine soruyorum?  2019 yerel seçimleri öncesi, şuan sizi  bu göreve atayan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’la ilgili olan büromuzdaki yaptığın ve her tarafı fitne kokan konuşmayı yazmıyorum. Çünkü ben sizler gibi fitneci değilim. Başkan Vekili olarak yönettiğin ilk toplantıya, Ak Partili Meclis Üyelerinin tamamının katılmamasından dolayı kendine bir ders çıkarmıyor musun?

Seninle ilgili yazacağım yazılarda, Mustafa Çay’ın bilinen nedenle başkanlık yapamadığı ve yerine Sami Baysal’ın başkanlık yaptığı 2016- 2018 döneminde,  Akçatekir  de verilen inşaat ruhsatları ile ilgili olarak, o dönemde Fen İşleri Müdürü olan Recep Koca ve İmar Müdürü Nida Özer’le ilişki  dereceniz ne idi? Bunu kamuoyunun bilmediğini mi zannediyorsun Sayın Zeki Bülbül. Sana buradan hatırlatıyorum. Tamer Ünal ne yaşamında, ne de gazeteciliğinde asla nifakçı değildir. Bu ve benzeri söylemlerinizi Başkan Çay ve siz  kendinizde arayacaksınız.  

RAFET AVAN ÜZDÜ

Bu gelişmelerde beni üzen Rafet Avan’a da  bir yazım olacak. Başkan Mustafa Çay’ın, Zeki Bülbül’ü Başkan Vekili olarak ataması ile ilgili olarak, seninle görüştüm.  Sen, bunun kendi hakkın olduğunu düşündüğünü,  bu konuda da Adana’da da araştırmalar yaptığını ve  Pozantı Belediye Meclisi toplantısında da eleştirel bir konuşma yapacağını bizzat bana söyledin. Ben bunu haberleştireceğimi belirttim. Siz de onay verdiniz.

Ancak, aradan geçen süre zarfında ne değişti? Neden düşüncenizden vazgeçtiniz ki? Ertesi gün canlı yayın meraklısı Mustafa Çay’ın, evinden hasta yatağında benimle ilgili olarak yaptığı etik dışı konuşma da, görüntü vermiş olmanız, sadece beni üzmedi.  Pozantı kamuoyunda da hayal kırıklığı yaratmış olup, bazıları yaptıkları konuşmalar da, “Rafet Avan’a yakıştıramadık” şeklinde sitemde bulunarak, seni eleştiriyorlar.

Ayrıca yaptığımız telefon konuşmasında ise, bu konuyla ilgili olarak görüşelim şeklindeki isteğime, “ ABİ GELECEĞİM” şeklindeki cevabınızdan sonra, gelmediğiniz gibi bir mazeret araması yapmamanız da, şahsınız adına bende üzüntü yarattı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER