1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“ÇAY KASITLI OLARAK MI KOSOVA’YA GİTTİ ?”

“ÇAY KASITLI OLARAK MI   KOSOVA’YA GİTTİ ?”
Bu haber 24 Ağustos 2023 - 9:08 'de eklendi ve 505 views kez görüntülendi.

Esnaf Odası Başkanı Aytekin:

“ÇAY KASITLI OLARAK MI KOSOVA’YA GİTTİ ?”

Geçtiğimiz 23 Ağustos 2023 Çarşamba gün öğleden sonra,  Pozantı da önemli bir hareketlilik yaşandı. Pozantı Esnaf ve Sanatkaralar Odası Başkanı Yunus Aytekin, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’ı arayarak, önemli bir konu hakkında görüşeceğini belirtti. Büromuza gelen Aytekin, Hal Binası ve Belediye Pasajının yıkımı ile ilgili olarak, yeni bir gelişme olduğunu belirterek şunları söyledi:

“ İsmini vermeyeceğim bir belediye personelinden öğrendiğim kadarıyla, bu iki pasaj ile ilgili olarak, 18 Ağustos 2023 Cuma gün Pozantı Belediyesine bir yazı geldiğini öğrendim.

Daha önce örnek alınarak, inceleme yapılan karot sonuçları olumsuz gelmiş.  

Bu konuyla ilgili olarak da  Çevre ve  Şehircilik Bakanlığı, Pozantı Belediyesine bir yazı göndermiş.  Henüz kesin olmamakla birlikte Pozantı Belediyesi,  bu iş yerlerinin yıkımı için  kiracılara tebligat çıkarılacağını ve 60 gün içerisinde de, kiracıların bu işyerlerini  boşaltmalarını  isteyen bir yazı geleceğini de öğrendim. Kaldı’ki Pozantı da, başta Belediye Binası olmak üzere, diğer bazı binalarda riskli konumda bulunuyor. Çay’ın, Belediye Pasajı ve Hal Binasının yıkımı ile ilgili olarak, neden böyle katı davrandığı da, soru işaretleri ile dolu.  

Esnaflarımın mağdur olmaması için de, yasalar çerçevesinde CİMER başta olmak üzere,  harekete geçeceğim. Ayrıca, yerel seçim arifesin de yapılmak istenen ve Pozantı Esnafını çaresiz bırakacak olan bu olumsuzlukla ilgili olarak,  Cumhur İttifakının İl Başkanları ve  Millet Vekilleri ile de  görüşerek, bu soruna çare bulmalarının yollarını araştıracağım. Bana öyle geliyor ki Belediye Başkanı Sayın Mustafa Çay, bu işin içinde olmadığı düşüncesini yaratmak için de, özellikle Kosova’ya tatile gitmiş olabilir”  dedi. Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER