1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇAY KIZIMIN MUTLULUĞU, “ÖZGÜRLÜĞÜMÜN” BEDELİDİR.

ÇAY KIZIMIN MUTLULUĞU, “ÖZGÜRLÜĞÜMÜN” BEDELİDİR.
Bu haber 02 Temmuz 2017 - 13:04 'de eklendi ve 1.164 views kez görüntülendi.

TUTUKLU “İKEN EVLENİN” DEDİM. AMA ONLAR BENİ BEKLEDİ…

KIZIMIN MUTLULUĞU, “ÖZGÜRLÜĞÜMÜN” BEDELİDİR.

İnsanların hayatında, mutlulukların yaşam ve zamanı çok önemlidir.Ve bu güzellikler, ömür boyu hatırlanır. Geleceğe aktarılır.Mustafa -Gülşen Çay çifti, ikinci defa Kaynana ve Kayınpeder olma zevkini, dostlarıyla birlikte, doyasıya yaşadılar.

Yer, Pozantı Atatürk Kültür Merkezi Bahçesi. Beyaz Zambakları anımsatan, düğün alanı, Saat 19.30’dan itibaren dolamaya başladı. Kısa bir süre sonrada, yer bulmak mümkün olamadı. Davetliler Belediye Başkanı Mustafa Çay’ı soruyordu? Nere de bizim başkanımız? Bu, gelenlerin MUSTAFA ÇAY’a olan sevgilerini dile getiriyordu.Mustafa- Gülşen Çay’ın evlatları Nezihe ve Ahmet Can Atlı’ının davul zurna ve Bando eşliğinde, salona girişleri ise, elenmek için, Mustafa Çay’ın tutukluk sonrası aralarında bulunmasının bir gönül coşkusu idi.

Bu sadece yaşayan onlar değildi. Çay’ın tutukluk günlerinde beraber olduğu cezaevi arkadaşları da orda idi. Onlarda Çay’la birlikte mutluluk ve özgürlüğü birlikte tattılar. Hüseyin Sözlü ve Zarif eşi Zeynep Sözlü zaten bu mutluluk tablosunun birer renkleri idi. Ve bir Zeynep Sözlü’nün Sürpriz yaş günü ise, bu muhteşem gecenin sanki KUTUP YILDIZI İDİ.

VE MUTLULUĞU PAYLAŞANLAR

Mustafa Çay’ın bir kız babası olarak, bu gecenin mutluluğu paylaşması ise, gerçekten duygusaldı.Cezaevinde damadına yazdığı mektupta, “BİR İHANET TUTUKLUSUYUM” Kızım sana helaldir. Şeklindeki cevabi mektuba ise, damadının “ BABA SEN OLMAZSAN BU DÜĞÜN OLMAZ” şeklindeki konuşması ise, duygusal bir ortam oluşturdu.

Düğün daha sonra, SÖZLÜ’nün eşi, ZEYNEP SÖZLÜ’ye yapılan, sürpriz yaş günü pastası ile devam etti. Genç çiftleri biran olsun yalnız bırakmayan davetliler de, akşamın ilerleyen saatlerine kadar, gönüllerince eğlendiler. Başkan MUSTAFA ÇAY, kızının mutluluğunu doyasıya yaşarken, okuduğu hareketli ve yanık türkülerle de ortamı coşturdu. Bizde tekrar genç çiftleri ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

KATILANLAR VE TEŞEKKÜR

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, katılımcıları kapsayan, teşekkür konuşmasında, şu isimlere şükranlarını iletti:

“Kızım Nezihe ile, Damadım Ahmet Atlı’nın Pozantı’da gerçekleşen, düğün merasimine katılarak, bizleri onurlandıran ,Adana MHP Milletvekilimiz Seyfettin Yılmaz, Mersin Milletvekilimiz Baki Şimşek, Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü ve Sevgili eşi Zeynep Sözlü’ye, Sarıçam Belediye Başkanımız Bilal Uludağ ve Sevgili eşi Nejla Uludağ’a, Karaisalı Belediye Başkanımız Sadettin Aslan, İmamoğlu Belediye Başkanımız Gazi Adamhasan ve Saimbeyli Belediye Başkanımız Mustafa Şahin Gökçe’ye, Tarsus Belediye Başkanımız Şevket Can ve MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Pozantı MHP İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar, CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu Sevgili eşi Pelin Eroğlu ile çok değerli Adana Büyükşehir ve Pozantı Belediye Meclis Üyelerine, Pozantı Muhtarlarımıza, çok sevgili dost, arkadaş ve hemşerilerimize , ayrıca ailelerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız.” Dedi.

ÖZEL: Haber Hayriye EROĞLU

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER