1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇAY : VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ.

ÇAY : VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ.
Bu haber 09 Mart 2020 - 8:45 'de eklendi ve 780 views kez görüntülendi.

Kaymakam Muammer Sarıdoğan’dan Destek

ÇAY : VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ.

Şubat Ayında. Yaşanan sel felaketinin yarattığı zararlar yavaş- yavaş gideriliyor. DSİ’nin güçlü teknik ekip ve araç desteği ile sürdürülmekte olan çalışmalarla ilgili olarak belediye başkanı Mustafa Çay şunları söyledi:

“Pozantı Kaymakamız Muammer Sarıdoğan’nın önderliğinde, DSİ Bölge Müdürlüğünün makina desteği ile, Belemedik Vadisinde selden etkilenen bölgelerde, yeni su yatakları hazırlayarak selin etki alanlarını azaltmak için, var gücümüzle çalışıyoruz.

Adana Büyükşehir Belediyesi, büz çalışmaları ve tahkimat ile sorumluluk alanlarında çalışırken, Pozantı Belediye Başkanlığı olarak, ekiplere lojistik ve iaşe desteğimizi sürdürüyoruz. Özellikle, çevresel etkiyi ve kirliliği azaltmak içinde Pozantı Belediye ekiplerimiz, ağaç budama ve düzenleme çalışmalarını bölgede sürdürüyorlar” dedi. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER