1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇAY VE SARIDOĞAN KARNE VERDİ.

ÇAY VE SARIDOĞAN KARNE VERDİ.
Bu haber 21 Ocak 2019 - 8:23 'de eklendi ve 741 views kez görüntülendi.

ÖĞRENCİLERİN TATİL SEVİNCİ

ÇAY VE SARIDOĞAN KARNE VERDİ.

Öğrencilerin bekledikleri yarı yıl tatili, Pozantı’da da öğrencilerin sevinç çığlıkları ile başladı.Yarıyıl tatili dolayısıyla, okullarda yapılan karne verme törenlerinde, öğrenci velileri başta olmak üzere, Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız ile, bazı kurum ve daire amirleri hazır bulundular.

Pozantı Genelinde, başarı oranı ve eğitim seviyesinin yüksek olması, başta yetkililer kadar velileri de, son derece mutlu etti. Karne alma töreninde, duygusal anlar yaşandı. Başarılı olan öğrencilerin velileri, gözyaşlarına hakim olmadı. 15 günlük tatile giren öğrenciler ise, artık sabahın karanlığında kalmayacak olmalarının yanı sıra, canlarının istediği kadar uyuyabileceklerini de, dile getirerek, yöneticiler bata olmak üzere, öğretmenlerine de aynı ayrı, teşekkür ettiler. Aynı şekilde, velilerde eğitimcilerin çocuklarına gösterdikleri hassasiyetten dolayı da, Kaymakam Muammer Sarıdoğan şahsında, tüm eğitim camiasına teşekkür ettiler. Bu arada karne verme töreninde, Kaymakam Muammer Sarıdoğan, Belediye Başkanı Mustafa Çay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız ve diğer kurum temsilcileri, çocuklara karnelerini vererek, bol, bol kitap okumalarını da tavsiye ederek, başarılar dilediler.

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER