1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇAY’A 24 SAAT YETMİYOR.

ÇAY’A 24 SAAT YETMİYOR.
Bu haber 30 Temmuz 2018 - 12:36 'de eklendi ve 1.037 views kez görüntülendi.

Yerel Seçim İçin Start Verildi.

ÇAY’A 24 SAAT YETMİYOR.

Yaklaşık, 22 ay Pozantı Belediye Başkanlığından uzak kalan, Haziran ayı içerisinde görevine tekrar iade edilen Mustafa Çay, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün de, kendisine verdiği sonsuz destek ile, yoğun bir çalışma temposu içerisine girdi.Sabahın çok erken saatlerinden itibaren, beraberinde önemli kurmaylarından biri haline gelen, Koordinatör İsmail Canatan ile birlikte, Pozantı’ya hizmet turunu başlatan, yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Çay, aradaki hizmet boşluğunu gidermek ve 2019 yerel seçimlerinde, Pozantı’lıya “Çok kısa sürede, çok büyük hizmetler yapılmıştır” sloganı ile, seçmenin karşısına çıkabilmek için, gecesini gündüzüne karıştırıyor.

SICAK ASFALT

Pozantı’lının, en fazla şikayet ettiği sıkıntıların başında, Alay yolu gelmekte idi.

Toroslar Elektriğin, enerji kablolarını yer altına taşımasının yanı sıra, ASKİ’nin de yaptığı kanalizasyon çalışmaları ile, Azap yolu olarak nitelendirilen, Alay Yolunda, alt yapı düzenlemeleri yapıldıktan sonra, Hastaneye kadar olan bölümde dahil edilerek, Sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra, kaldırım düzenlemeleri ve bordür taşı yenilemeleri de başlatıldı.Kısa bir zaman dilimi içerisinde hizmete sokulacağı, Başkan tarafından bizzat açıklanan Alay Yolu, adeta asfalt şantiyesine döndü.

BÜRÜCEKTE TOPLANTI

Başkan Çay Akçatekir’in Bürücek Mahallesi sakinleri ile de bir toplantı yaparak sorunlarını dinledi yapacakları konusunda da görüş alışverişinde bulundu.Adana’nın maddi yönden güçlü ailelerinin yaz sezonunu geçirdiği meşhur Bürücek yaylası yine sorunların fazla olduğu çoğrafi konumu dolayısıyla da hizmet götürülmesinin zor olduğu yerleşik yerlerinden biri Başkan çay yaptığı bu toplantı da Bürücek’in yol kaplama kaldırım düzenlemesi gibi çalışmaların mutlaka yapılacağını kendisine biraz zaman verilmesini söyleyerek hem gönül alarak yapacağı hizmetleri de paylaştı.

TEMİZLİK TAM GAZ

Sadece Pozantı’da değil nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu Akçatekir ve Kamışlı da da hizmet çalışmalarını temizlik başta olmak üzere tam gaz sürdürmekte olan Mustafa Çay özellikle Cumartesi ve Pazar günleri nüfusu 200 Bine ulaşan Akçatekir’in çöplerinin Pazartesi sabahından itibaren toplanmaya başlanarak çevre kirililiğinin önlenmesinin yanı sıra koku kirliliğini de ortadan kaldırarak vatandaşın taktirini toplamaya devam ediyor.

ŞIHLI YIKANDI

Akçatekir Şıhlı Mahallesinden ziyaretine gelen vatandaşın köy kahvesinin önünde toz dan durulmuş şeklindeki şikayetine de el atan Başkan Çay Adana Büyükşehir Çevre Kontrol Daire Başkanlığına bağlı ekipler ile birlikte tüm mahallenin Caddelerini yıkattı çevreyi temizletti ve mahalle sakinlerinden de teşekkür aldı.

DUR- DURAK YOK

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay çalışma programını saatler itibarıyla da değerlendirerek boğaz mahallerine de giderek başta çöp toplanılması olmak üzere diğer hizmetlerinde yerine getirilmesi konusundaki çalışmalarını aralıksız sürdürmekte olup, “BİZE- DUR-DURAK- YOK “ önemli olan Pozantı halkımızın sağlığı ve rahatlığıdır diyerek çalışmalarını devam ettireceğini belirtti.

BELEMEDİK’DE İLK ADIM ATILDI
Pozantı Kaymakamı, Taner Tengir başkanlığında toplanan heyet, Belemedik ile ilgili proje ve programlarını masaya yatırdı. Belediye Başkanı Mustafa Çay, Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Lütfi Altunsu ve Milli Parklar Sorumlularının bulunduğu heyet, yapılacak olan iş ve işlemler hakkında, düşüncelerini dile getirdiler. Heyet, Belemedik Tabiat Parkı’nın, 4 mevsim yerli ve yabancı turist ağırlamasının yanı sıra, dizi ve filmlere ev sahipliği yapması açısından, büyük bir öneme sahip olduğunu belirtip, atılacak adımın ve yapılacak projenin, ince elenip sık dokunacağını söyledi.

ÖZEL HABER :HAYRİYE EROĞLU

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER