1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇAY’DAN “BAYRAMLAŞMA” HASRETİ

ÇAY’DAN “BAYRAMLAŞMA” HASRETİ
Bu haber 19 Ağustos 2018 - 15:43 'de eklendi ve 602 views kez görüntülendi.

ÇAY’DAN “BAYRAMLAŞMA” HASRETİ

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, göreve iadesi sonrası, personeli ile ilk bayramlaşmayı, Kurban Bayramı öncesi gerçekleştirdi. Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı, Meclis Üyesi Ebru Doğucu ile birlikte, personeli ile tek, tek, bayramlaşan Başkan Çay, kendilerine de birer hediye takdim etti. Çay bu vesile ile, Belediye personeline yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

“ 22 aylık görev ayrılığım sırasında, sizleri gerçekten özledim. Makamıma oturmam sonrasında, birlikte başlattığımız “ POZANTI’YA HİZMET” çalışmasında çok kısa sürede, verimli sonuçlar almaya başladık. Bu gayretinizden, bana ve Pozantı halkına verdiğiniz çalışma desteğinden dolayı, hepinize teşekkür ediyorum.

Bu bayramlaşmam, sizlere olan hasretimin de, sona erme bayramıdır. Bu vesile ile, başta Yüce İslam Alemimiz ve Büyük Milletimiz olmak üzere, tüm hemşerilerim ve sizlerin, Mübarek Kurban Bayramını kutluyor, gelecek bayramlarda da, Pozantı’ya hizmet konusunda, daha büyük çalışmalara imza atacağımıza inanarak, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Çay, bayram süresince de, temizlik hizmetleri başta olmak üzere, diğer birimlerinde “ACİL” hizmetler konusunda, her zaman hazır teyakkuz da olacaklarını, sözlerine ekledi.

Haber Merkezi

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER