1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇAY’DAN BELEDİYE ÖNÜNE EL VE AYAK DEZENFEKTANI

ÇAY’DAN BELEDİYE ÖNÜNE EL VE AYAK DEZENFEKTANI
Bu haber 13 Nisan 2020 - 9:39 'de eklendi ve 572 views kez görüntülendi.

BAŞKAN ÇAY VATANDAŞ İÇİN BELEDİYE ÖNÜNE EL VE AYAK DEZENFEKTE MAKİNESİ KOYDURDU

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Koronavirüse karşı açtığı savaşı sürdürmekte oldukça kararlı görünüyor.

Belediye Ekipleri tarafından durmaksızın cadde ve sokakları dezenfekte ettirip temizlik ve hijyen konusuna dikkat çeken Başkan Mustafa Çay, şimdide vatandaşların korunmasına daha da önem vererek el ve ayak dezenfektan makinesi aldı. Şimdilik deneme amaçlı bir tane alınan dezenfekte makinesine ilk testi Başkan Mustafa Çay ve personeli yaptı.

İstanbul’dan gelen sensörlü el ve ayak dezenfektan makinesini belediye önüne monte ettiren Başkan Çay, bu hizmeti vatandaşa sosyal medya aracılığıyla duyurarak “İstanbul Asler Kimya tarafından yeni üretilen el ve ayak altlarını aynı anda dezenfekte eden özel makineden bir adet denemek amacıyla satın alarak Pozantı Belediyesi önüne monte ettik.

Firma yetkililerine Bu akılcı üretim için bu zorlu süreçte teşekkür ediyorum.” Dedi.

Yeni tip kovid-19 koronavirüs salgını kapsamında ilçe genelinde yapılan dezenfekten çalışması ve alınan önlemler ilçe halkını mutlu ederken, Başkan Çay’ın halka sunduğu yeni çalışmalar vatandaşlardan alkış alıyor.

( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER