1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Çay’dan Karalar’a jet yanıt

Çay’dan Karalar’a jet yanıt
Bu haber 20 Ocak 2020 - 13:32 'de eklendi ve 721 views kez görüntülendi.
Çay’dan Karalar’a jet yanıt
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, iddiasına Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’dan, hasta yatağından ‘jet yanıt’ geldi.

Pozantı CHP İlçe Örgütü seçiminde, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın,  delegelere hitaben yaptığı konuşmada,  “ Çay Kusura Bakmasın. Pozantı Belediye Başkanlığını Gelecek Seçimde Elinden Alacağız” şeklinde, gazetemizde de yayınlanan açıklamasına, Başkan Mustafa Çay’dan, hasta yatağından sanal ortam aracılığı ile, “  JET” yanıt geldi

Başkan Çay’ın,  gazetemiz de çıkan bu haberle ilgili olarak, aynı şekilde gazetemiz aracılığı ile cevap verme yerine, sanal ortamı tercih etmesi, kendi etik anlayışıdır. Biz, mesleğimizin değerlerine duyduğumuz saygıdan dolayı, kendisi  bize açıklama yapamamasına rağmen  sanal ortamındaki bu açıklamasını, aynen yayınlıyoruz:

“ Pozantı CHP İlçe Örgütü seçimi esnasında yaptığı konuşmada, Partimize bir süre önce geçiş yapan, Mahmut Sami Baysal ile, Şenol Eroğlu anlaşma sağlayabilseler idi. Pozantı Belediye Başkanlığı bugün bizim idi. Ancak, Pozantı Belediye Başkanı, Sayın Mustafa Çay alınmasın, gücenmesin. Gelecek yerel seçimlerde, Pozantı’yı elinden alacağız” yönündeki iddiasına Başkan Çay’ın cevabı gecikmedi. Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi’nin haberi gündem oldu.

“SİYASET BİR İDDİA ORTAYA KOYMA İŞİDİR”

Sosyal medya hesabından, haberin yayınlandığı Pozantı Gazetesi sayfası ile birlikte cevap veren Başkan Mustafa Çay, kongre sonucu tekrar Pozantı CHP İlçe Başkanlığına seçilen Şenol Eroğlu’nu da tebrik ederek, “Bugün yayınlanan Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi sütunlarında yer alan haber başlığında Adana Büyükşehir Belediye Başkan sayın Zeydan Karalar, ‘Çay kusura bakmasın Pozantı’yı alacağız’ demiş. Ben de diyorum ki, siyaset bir iddia ortaya koyma işidir. Her aday kazanma iddiası ile seçimlere girer ama, takdir hakkı bazen siyaset çizgisinin ötesinde halkın sevgisi ve inancıyla sonuca yansır” dedi.

“POZANTI KOLAY LOKMA DEĞİLDİR”

“Pozantı tarihinde 3. Kez üst üste ilk belediye başkanı olma şerefini bize Pozantılı verdi” diyen Başkan Çay açıklamasına şöyle devam etti,  Pozantılı’nın kadirşinas ve vefalı olduğunu ifade etti. Pozantılı’nın kendisine yaklaşım tarzını, hizmetini, çabasını not etmeyi bildiğini de iddia eden Başkan Mustafa Çay, “.Seçim geldiğinde de notlarını değerlendirir. Bazen bütün düşüncelerini bir kenera bırakıp, Kendini, partisini değil İlçesinde gerçekleşecek hizmetler ile çocuklarının geleceği için siyaset üstü anlayışla oy kullanır. Pozantı bunu 3 dönemdir ortaya koymuş bir iradenin tescilidir. Sayın Zeydan Başkana hatırlatmak isterim ki, bir savaş kimliğini, kişiliğini, inancını, güven duygusunu kaybetmiş olanlarla, bütün ideallerini geçmişini üç kuruş para hırsına teslim etmiş olan askerlerle kazanılmaz. Seçim inancın, güvenin, liyakatın ve adamlığın testten geçtiği bir limandır. Salonun yarıdan fazlasının Adana’dan olduğu ve tek tek incelediğim resimlere baktığımda ayrıca o seçim kazandıracağına inanarak ismini telaffuz ettiğiniz şahsın salon iradesinin hür iradesiyle alkışlanmayışının Pozantı Siyaseti için sanırım yazdığım bunca satıra örnek olmuştur sizin için de. Biz Pozantı ile iki sevdalı olarak yolumuza devam ediyoruz. Bizden önce birileri vardı, bugün biz varız. Yarın da bizden sonra birileri olacak bu kaçınılmaz bir gerçek ama şu çok iyi bilinsin ki Pozantı kolay lokma değildir. Kimi seçeceğini de, kime ders vereceğini de iyi bilir. Saygımla.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER