1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇAY’DAN PERSONELE ZORAKİ KATILIM ÇAĞRISI

ÇAY’DAN PERSONELE  ZORAKİ KATILIM ÇAĞRISI
Bu haber 29 Ocak 2024 - 11:05 'de eklendi ve 619 views kez görüntülendi.

YRP’li Başkandan İlk İcraat

ÇAY’DAN PERSONELE ZORAKİ KATILIM ÇAĞRISI

Üç dönemdir MHP’den Pozantı Belediye Başkanlığı yapan, 2024 yerel seçimlerine Cumhur İttifakından aday gösterilmeyen Mustafa Çay, YRP’ye ani bir geçiş yaptı.  

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan tarafından, Pozantı Belediye Başkanı olarak açıklanması sonrası Pozantı’ya döndü. Ve 27 Ocak 2024 Cumartesi gün de, Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını yaptı. Açılış öncesi Belediye Personeline,  whatsapp gurubu aracılığı yaptığı uyarı da, koşulsuz bir şekilde personelin aileleri ile birlikte, katılım yapmasını kesin bir dille belirtti. Çay’ın bu konuyla ilgili mesajı, aynen aşağıdaki şekilde oldu:

 KOŞULSUZ MESAJ

“Tüm personelin dikkatine: 27 Ocak Cumartesi günü Saat 13.00’de Pozantı merkez Dündar Ticaret yanında Başkanımız seçim ofisi açılışı olacak. Genel Başkan Yardımcısı ve İl Başkanında katılacağı bu açılışa tüm personel koşulsuz bir şekilde aileleri ile birlikte katılacaktır.  Personel işi o gün saat 11.00’de bırakacak ve herkes bayan erkek ailece katılım sağlayacak. Personel katılımı kontrol edilecektir. Samimiyetle omuz omuzda bu seçim kazanılacaktır. Tüm çalışma arkadaşlarımı hassasiyet ve samimiyetle davet ediyorum

Mustafa Çay

Belediye Başkanı”

Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER