1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇAY’DAN TEŞEKKÜR YEMEĞİ

ÇAY’DAN TEŞEKKÜR YEMEĞİ
Bu haber 11 Kasım 2019 - 8:50 'de eklendi ve 718 views kez görüntülendi.

ÇAY’DAN TEŞEKKÜR YEMEĞİ

Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, titiz organizasyonu sonucu, 3. Pozantı-Belemedik Doğa ve Fotoğraf Festivali, binlerin katılımı ile muhteşem bir etkinlikle, önceki  hafta yapıldı. Ve  artık Tarihi Belemedik, alt yapısı ve sosyal tesislerinin yanı sıra,  kısa zamanda hayata geçirilecek olan, yeni butik otel ile de, yaz -kış ilgi odağı olacak.

TEŞEKKÜR

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, festivalin aksaksız ve coşkulu geçmesinde, belediye personelinin çok büyük emekleri olduğuna değinerek, Belemedik restoranda, bir teşekkür yemeği vererek, şunları söyledi:

“ Festivalimizin, başarılı geçmesindeki emekleriniz ve çalışmalarınız için teşekkür ediyorum. Binlerce insana, hizmet etmek kolay değil. Ama sizler benim personelimsiniz. Bundan dolayı da başarılısınız.  Konuklarımız ayrılırken, gördükleri ilgiden dolayı, son derece memnun kalarak  sizlere, şahsımda teşekkür ettiler. Beni kırmayıp geldiğiniz için, bende hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Yemek, karşılıklı sohbetlerle, samimi bir ortam içerisinde sona erdi.( Haber Merkezi)

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER