1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇAY’IN İSTANBUL GÜNLÜĞÜ

ÇAY’IN İSTANBUL GÜNLÜĞÜ
Bu haber 10 Haziran 2019 - 8:10 'de eklendi ve 884 views kez görüntülendi.

On Günlük Tatilde “MORAL” Depoladı.

ÇAY’IN İSTANBUL GÜNLÜĞÜ

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ilk defa olarak, bir bayramı Pozantı dışında geçirdi. Ramazan Bayramını da kapsayan on günlük tatili, Çay yine boş geçirmedi. İstanbul’daki akrabaları ile, uzun süreli hasret giderdi. Yine, siyasetin içinde olmadan vaz geçemedi.

Cumhur İttifakının, İstanbul Belediye Başkan Adayı, Binali Yıldırım’ın yakın çevresi ve kurmayları ile, bire-bir tanıştı. Görüş alışverişinde bulundu. Deneyim ve tecrübelerini onlarla paylaştı. Kalan zamanda ise, İstanbul’un önemli mekanlarını ziyaret etti. En uzun süreyi, Millet Parkın da geçirdi. Buradaki yapılan çalışmalardan ilginç olanlarını, Belemedik de de hayata geçireceğini, belirtti.

Sanal ortamı da çok iyi değerlendiren, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, bu on günlük bayram tatilinde, büyük bir moral depoladığını, kendi sitesinde bilgi depolaması yaptığını, yaz sezonuna yeni hamlelerle gireceğini de ifade etti. Başkan Çay İstanbul’dan ayrılırken veda mesajı da şöyle oldu:
“Elveda Dostlara ve İstanbul’a ,Merhaba demek vakti Pozantı’ma..” 10 Haziran 2019 Pazartesi gününe Belediye Meclisinin aylık olağan toplantısı ile başlayacak olan Başkan Mustafa Çay, aynı gün öğleden sonra da, Büyükşehir Belediye Meclisinin toplantısında yer alacak. ( Özel Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER