1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇAY’IN SIKINTILI ADAYLIK BEKLEYİŞİ

ÇAY’IN  SIKINTILI ADAYLIK BEKLEYİŞİ
Bu haber 02 Ocak 2024 - 10:35 'de eklendi ve 518 views kez görüntülendi.

Başkanlık Düğümü Bu Hafta Çözülebilir.

ÇAY’IN  SIKINTILI ADAYLIK BEKLEYİŞİ

 Siyasette aday adaylarının adaylık bekleme süreleri, bu hafta sona erecek gibi görünüyor. Pozantı Belediye Başkanlığına büyük bir olasılıkla, yine MHP’li bir adayın gösterileceği kesinleşmiş gibi.

Nedeni ise gayet açık. Ak Parti Pozantı Teşkilatında, henüz bir Başkan aday adayı çıkmadı. Bu da gösteriyor ki, Pozantı Belediye Başkan Adaylığı Cumhur İttifakının desteği ile, yine Üç Hilalin altında devam edecek.

SIKINTILI BEKLEYİŞ

Üç dönemdir Pozantı Belediye Başkanlığını yapmakta olan ve adaylığı çok önceden açıklanmış olan Mustafa Çay’ın, 2024 yerel seçimleri için henüz aday olarak açıklanmamış olması, Pozantı kulislerinde “ ÇAY’IN SIKINTILI BEKLEYİŞİ” olarak değerlendiriliyor.

Geçtiğimiz hafta Perşembe gün, ani bir Ankara seyahatine çıkan Başkan Çay’ın, bu süreç içerisinde de Pozantı Belediye Başkanlığı onayı alıp almadığı şeklindeki iddialar,  Gazetemizin baskıya verildiği güne kadar devam etti.

AÇIKLANACAK

 Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ının yaptığı açıklamaya göre, bazı Büyükşehirlerin Belediye Başkan Adayları netleşerek isimleri, bu hafta içerisinde kamuoyuyla paylaşılacak.

Adana için ise bu tarihin, 5 Ocak 2024 Cuma günü olabileceği şeklinde yoğun konuşmalar yaşanıyor. Adana’nın, diğer bazı İlçelerinin yerel seçimlere  Cumhur İttifakının Ak Parti Adayları ile gireceği de  yine konuşulan konular arasında yer alıyor.

Bu gelişmeler arasında,  Pozantı’nın  mevcut Belediye Başkanı Mustafa  Çay’ın tekrar aday olarak konulup konulmayacağı netlik kazanmadığı için, hangi isimin MHP Pozantı Belediye Başkanı  Adayı olarak açıklanacağı merakla bekleniyor. ( Yorum Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER