
ÇAY’IN TARİHİ VEBALİ
5 Ağustos’un, 103. Kutlama Yıldönümü töreni ile ilgili haberi, Yazıişleri Müdürümüz Hayriye Eroğlu’nun kaleminden, okundunuz.
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, geçtiğimiz Salı gün Adana’da bir televizyon kanalında yaptığı bir konuşmada, 5 Ağustos’la da ilgili açıklamalarda bulundu.
Baştan sonra kadar dikkatle izlediğim bu konuşmada, Başkan Mustafa Çay’ın Pozantı’ya bu onuru kazandırarak, 2003 yılından itibaren Resmi Törenlerle kutlanmasını sağlayan, Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesin den ve İmtiyaz Sahibi olarak şahsımdan ve bu konuda sponsorluk görevini üstlenen, Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Odasının Efsane Başkanı Merhum Tahsin Güler’den bahsetmeyişini, esefle ve kınayarak izledim. Böylesi tarihi bir gerçeği gün yüzüne çıkaranları göz ardı etmiş olmasının vebali ile de, kendisini baş- başa bırakıyorum. ( Haber Yorum: Tamer Ünal)