1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇAY’IN TARİHİ VEBALİ

ÇAY’IN TARİHİ VEBALİ
Bu haber 03 Ağustos 2023 - 8:51 'de eklendi ve 331 views kez görüntülendi.

ÇAY’IN TARİHİ VEBALİ

5 Ağustos’un, 103. Kutlama Yıldönümü töreni ile ilgili haberi, Yazıişleri Müdürümüz Hayriye Eroğlu’nun kaleminden, okundunuz.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, geçtiğimiz Salı gün Adana’da bir televizyon kanalında yaptığı bir konuşmada, 5 Ağustos’la da ilgili açıklamalarda bulundu.

 Baştan sonra kadar dikkatle izlediğim bu konuşmada, Başkan Mustafa Çay’ın Pozantı’ya bu onuru kazandırarak, 2003 yılından itibaren Resmi Törenlerle kutlanmasını sağlayan, Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesin den ve İmtiyaz Sahibi olarak şahsımdan ve bu konuda sponsorluk görevini üstlenen, Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Odasının Efsane Başkanı Merhum Tahsin Güler’den bahsetmeyişini, esefle ve kınayarak izledim. Böylesi tarihi bir  gerçeği  gün yüzüne çıkaranları göz ardı etmiş olmasının vebali ile de, kendisini baş- başa bırakıyorum.   ( Haber Yorum: Tamer Ünal)   

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER