1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Çelikcan: Onlara ne yapsak azdır

Çelikcan: Onlara ne yapsak azdır
Bu haber 26 Kasım 2018 - 11:55 'de eklendi ve 660 views kez görüntülendi.

Çelikcan: Onlara ne yapsak azdır

 Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Öğretmenliğin çok önemli ve kutsal bir görev olduğunu belirten Başkan Çelikcan ”Öğretmenlerimizi sadece 1 gün değil her zaman hatırlamamız gerekmektedir. Özveriyle görev yapan bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Onlar için ne yapsak azdır. ” şeklinde konuştu.

Dünya üzerinde ki en önemli mesleklerden birinin öğretmenlik olduğunu belirten Başkan Çelikcan ”Cumhuriyetimizin kurucusu, Başöğretmen, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk öğretmenlerin değerini ve önemini; Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır” diyerek  öğretmenliğin hayattaki en önemli faktörlerden birisi olduğunu belirtmiştir. Öğretmenlik mesleği dünyanın en önemli ve sorumluluk gerektiren mesleğidir. Bizleri hayata hazırlamada anne ve babamızdan sonra üzerimizde en fazla emeği olan öğretmenlerimizdir.

Ülkemizin güvenli,çağdaş ve gelişmiş bir ülke olması evlatlarımızın iyi eğitim almaları, donanımlı olmalarında öğretmenlerimiz çok önemlidir. Öğretmenler sayesinde topluma yararlı, dürüst, çalışkan ve işinde yeterli insanlar yetişir ve bu insanlar ülkelerini ileriye taşır. Bu nedenle bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.” dedi.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER