1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇELİKCAN‘DAN POZANTI’YA KIRTASİYE DESTEĞİ

ÇELİKCAN‘DAN POZANTI’YA KIRTASİYE DESTEĞİ
Bu haber 25 Eylül 2017 - 9:59 'de eklendi ve 786 views kez görüntülendi.

ÇELİKCAN ‘ DAN POZANTI’YA KIRTASİYE DESTEĞİ

Yeni eğitim ve Öğretim yılı dolayısıyla Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Adana’nın Pozantı ve Yüreğir İlçelerinde öğretime başlayan öğrencileri de unutmayarak kırtasiye yardımında bulundu.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’nın gönderdiği kırtasiye desteğini ulaştırmakta Ak Parti Pozantı İlçe Kadınlar Kolları Başkanı Büşra Durmuşa düştü. Durmuş okullardaki miniklerin mutluluklarına ortak olmanın mutluluğunu yaşadığı belirtirken sanal ortamda yaptığı açıklama aynen şöyle:

“Yüreğir Belediye Başkanımız sayın Mahmut Çelikcan’ın gönderdiği yeni eğitim öğretim yılı hediyelerini çocuklarımıza ulaştırdık. Başkanımıza ilgisinden dolayı teşekkür ederiz. Yeni eğitim öğretim yılı tüm miniklerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olsun.” dedi.

ÇELİKCAN YÜREĞİR’DE DE ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğir’deki okullarda eğitim gören öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu. Mareşal Çakmak İlköğretim Okulu’nda yapılan kırtasiye yardımına katıldı. Okulun ilk günü öğrencilerin okul sevincine ortak oldu. Öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi. Yüreğir’de bulunan ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören 5 bin çocuğa okulların açıldığı ilk gün kırtasiye yardımında bulunduklarını belirten Başkan Çelikcan ”Yüreğir Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak çalışma yürüterek ilk etapta tespit edilen 5 bin çocuğumuzun kırtasiye ihtiyaçlarını giderdik. Yardıma muhtaç çocuklarımıza kırtasiye yardımlarını yıl boyu sürdürüyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ne yapsak azdır. Çocuklarımız kırtasiye malzemelerini güle güle kullansınlar.” şeklinde konuştu. Çocukların sınıflarına ve okullarına göre defter, kalem, cetvel, makas, oyun hamuru, parmak boya vb. kırtasiye malzemelerinin bulunduğu çantaları öğrencilere okulların ilk günü dağıtarak onlara sürpriz yaptıklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ”Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar diliyorum. Eğitime destek amacıyla kırtasiye ve giyim yardımlarımızı yıl boyu sürdürüyoruz.” dedi. Geleceğin Türkiye’sinde söz sahibi olacak çocukların ve gençlerin eğitimine çok önem verdiklerini belirten Çelikcan, “Yavrularımıza yeni eğitim öğretim yılında üstün başarılar diliyorum, Allah zihin açıklığı versin. Hükümetimiz 15 yıl boyunca eğitim ve öğretime büyük kaynak ayırdı, büyük yatırımlar yaptı. Öğrencilerimiz her eğitim öğretim yılının açılışında kitaplarını masalarında buldu. Biz de bugün burada dar gelirli ailelerimizin çocuklarına kırtasiye yardımında bulunduk. İmkânlarımız ölçüsünde yardımlarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER