1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CEPTE CEBİNİ DÜŞÜNEN AYKUT İLETİŞİMİ ARASIN

CEPTE CEBİNİ DÜŞÜNEN AYKUT İLETİŞİMİ ARASIN
Bu haber 18 Nisan 2017 - 15:14 'de eklendi ve 1.345 views kez görüntülendi.

AYKUT VE İHSAN KAPUZ KARDEŞLER İDDİALI KONUŞTULAR.

Cepte cebini düşünen

Aykut İletişimi arasın

Çağdaş kentleşme yolunda, vizyonu her geçen yıl değişen, POZANTI’da yeni iş yerleri de aynı şekilde, birer, birer, hizmete giriyor.Bunun son örneklerinden birisi, geçtiğimiz hafta Pozantı da son derece modern mekanda açılışı yapılan “ AYKUT İLETİŞİM” oldu.

Kamışlı da başlattıkları telefon bayiliği ile ticarete adımlarını atan, Aykut ve İhsan Kapuz kardeşler, Pozantı’da Atatürk caddesi üzerinde İş Bankası karşısında kendi mülkleri olan, iş yerinin açılışındaki kalabalık katılım. Büyük bir ilgi odağı oldu.

“CEPTE, CEBİNİ DÜŞÜNEN, AYKUT İLETİŞİMİ” arasın sloganı ile yola çıkan Kapuz kardeşlerin en büyük destekçilerinden birisi de Pozantı’da yıldızı her geçen gün parlayan, elektrikçi ve son olarak da emlak ticaretine el atan, Hayrettin Kıymet oldu.Kapuz kardeşlerin iş yerinin açılışında destek öncülüğü veren, Hayrettin Kıymet esprileri ile de katılımcılara güzel anlar yaşattı.

Belediye Başkanı Sami Baysal, İlçe Emniyet müdürü İrfan Uzay’ın birlikte kestikleri açılış kordelası sonrası, Aykut Kapuz şunları söyledi.

Biz iddialıyız. Yıllardır Kamışlı da cep telefonu pazarlaması ve fatura tahsilatı konusundaki deneyimlerimizi Pozantı halkı ile paylaşmak istiyoruz.Amacımız kaliteli ürün. Teknik donanımda yeterlilik. Bekletilmeyen telefon tamiratı hizmeti ve her türlü kamu kurum ve diğer kamusal kuruluşların tahsilatının anında yapmak.Pozantı’lılar buyursunlar yeni iş yerimizi ve kampanyalı ürünlerimizi önce görsünler sonra kararlarını versinler. Sloganımız cepte cebini düşünen Aykut İletişimi arasın şeklinde konuştu.

Aykut İletişimden bilgi almak isteyenler  GSM : 0539 965 28 28 veya 0534 203 89 89 numaralı telefonlardan uluşabilecekler.

Haber: Hayriye EROĞLU

Foto: Hayriye EROĞLU

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER