1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇETİN HİZMETİ POZANTI’YA TAŞIDI.

ÇETİN HİZMETİ POZANTI’YA TAŞIDI.
Bu haber 18 Nisan 2017 - 14:31 'de eklendi ve 929 views kez görüntülendi.

Taziye çadırı, masa, sandalye gönderdi. “ DEVAMI GELECEK”dedi,

 ÇETİN HİZMETİ POZANTI’YA TAŞIDI.

 Adana’ya yaptığı hizmetlerle kamuoyunda sıkça konuşulan Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana’nın dört bir yanına götürdüğü hizmetlere devam ediyor. Pozantı ve Sarıçam ilçe muhtarlarından gelen malzeme yardımı talebinin gerçekleşmesi için birim müdürlerine ve ekiplere talimat veren Başkan Çetin, “Sadece Çukurova halkının değil, imkanlarımız ölçüsünde, tüm Adana halkının yanındayız. Ben bu halkın hizmetkarıyım” dedi.

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği(DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana’nın ilçelerinden gelen yardım taleplerini geri çevirmiyor. Belediyenin imkanları ölçüsünde, halktan gelen yardım taleplerini anında karşıladıklarını her fırsatta dile getiren Başkan Soner Çetin, bu kez Pozantı ve Sarıçam ilçesine malzeme yardımında bulundu.

İlçelerden gelen malzeme talebi üzerine birim müdürlerine talimat veren Çetin’in talimatıyla harekete geçen ekipler, Pozantı ve Sarıçam ilçelerine giderek mahallelere malzemeleri teslim etti. Pozantı ilçesinde 8 mahalleye taziye çadırı, masa, sandalye, bank ve çöp konteynırı yardımında bulundu. Sarıçam ilçesinde ise 13 mahalleyi malzeme yardımı yapmak üzere teker, teker, gezen ekipler, malzeme teslimini gerçekleştirdi. Belediye ekipleri, Sarıçam ilçesinde bulunan Gökbuket Mahallesi Cemevi’ne de malzeme yardımında bulundu.

“TÜM ADANA’NIN HİZMETKARIYIM”

Tüm Adana halkına hizmet götürmeyi amaçladıklarını ifade eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Çukurova’da yaptığımız hizmetler, aralıksız ve eksiksiz devam ediyor. Bu bizim asli ve temel görevimiz. Ancak, diğer ilçelerimizden gelen talepleri geri çevirmem de mümkün değil. Biz elimizden geldiği ölçüde, tüm Adana halkına hizmet götürüyoruz. Pozantı ve Sarıçam ilçelerimizin eksiklerini öğrenince, birimlerimize bu eksiklerin giderilmesi için hemen talimat verdim. Vatandaşlarımız çok mutlu oldu. Onların mutluluğu ve memnuniyeti de bana yetti. Ben sadece Çukurova’nın değil, tüm Adana’nın hizmetkarıyım” dedi.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER