1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CEVAP VE DÜZELTME METNİ

CEVAP VE DÜZELTME METNİ
Bu haber 30 Temmuz 2018 - 12:45 'de eklendi ve 773 views kez görüntülendi.

CEVAP VE DÜZELTME METNİ

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi’nin 16-22 Temmuz 2018 tarihli nüshasının 11. Sayfasında “ Bu Nasıl Bahane?” başlığı altında verilen müvekkilim Yunus Aytekin hakkındaki haksız ve asılsız ifade ve ithamlara karşı cevap ve düzeltme metnimizle bir açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Tekzibe konu gazete yazısının içeriğinde müvekkilim Yunus Aytekin hakkında Pozantı ilçesi Atatürk Kültür Merkezi’nin Kiralama Yoluyla Özelleştirilmesi ihalesinin ilanın, müvekkilimin sahibi olduğu 5 Ağustos Gazetesi’nde yayımlandığı ancak söz konusu ilanı içerir gazete sayısının dağıtımının yapılmayarak ihalenin vatandaştan gizlendiği, müvekkilim Yunus Aytekin’in de ihalenin bir parçası olduğu ve bundan menfaat elde ettiği, gazete yazısı sahibi Taner Ünal’ın yürüyüşünü taklit ettiği şeklindeki mesnetsiz ve asılsız iddialar bulunmaktadır. Bahse konu yazı tamamen gerçek dışı olup, hiçbir somut gerekçesi olmayan, müvekkilim Yunus Aytekin’in kişilik haklarına ve ticari itibarına saldırı niteliğindedir. Müvekkilim Yunus Aytekin’in sahibi olduğu 5 Ağustos Gazetesi’nin dağıtımı her hafta düzenli olarak yapılmakta olup, söz konusu ihaleden de herhangi bir menfaat elde etmesi gibi bir durum ihtimal dahilinde bile değildir. Kaldı ki müvekkilim, söz konusu ihalenin iptal edilmesi için toplanan imzalara da destek vermiştir. Ayrıca müvekkilim, insanı değerleri gereği kişilerin rahatsızlıklarını taklit edecek karakterde de değildir.

Müvekkilim Yunus Aytekin 5 Ağustos Gazetesi’nin imtiyaz sahipliğinin yanı sıra Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını da yürütmekte olup Pozantı İlçesinde saygın bir konumdadır. Müvekkilimin kişilik haklarına ve ticari itibarına saldırı niteliğindeki Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi’nde yayımlanan gazete yazısı hiçbir somut delile dayanmayan, gazetecilik meslek ve etiğine aykırı, tamamen asılsızdır.Tamamen asılsız, herhangi bir somut bilgi ve belgeyi dayanmayan, kamuoyunu kasten yanlış bilgilendirerek, müvekkilim Yunus Aytekin’i karalama amaçlı yayımlanan gazete yazısında ileri sürülen iddia ve ithamların doğru olmadığını yasal tüm haklarımız saklı kalmak üzere kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.

Yunus Aytekin vekili Av. Burak Köse

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER