1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CHP Adana adayları görücüye çıktı

CHP Adana adayları görücüye çıktı
Bu haber 18 Şubat 2019 - 11:33 'de eklendi ve 719 views kez görüntülendi.

CHP Adana İl Başkanı Av. Kozay, milletvekilleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar ve ilçe belediye başkan adayları üreten, mutlu, huzurlu bir Adana sözü verdi

CHP Adana adayları görücüye çıktı
CHP’nin adayları tanıtıldı

ANKARA- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye başkan adaylarını Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda binlerce kişinin katıldığı törende kamuoyuna tanıttı.
Adana’dan İl Başkanı Av.Emrah Kozay, Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Burhanettin Bulut, belediye başkan adayları, il, ilçe örgütleri ile kadın ve gençlik kollarının yöneticileri ve yüzlerce partili aday tanıtım toplantısına katıldı.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğu’nun yerel seçim bildirgesini de açıkladığı tanıtım toplantısında ilk olarak Adana adayları sahneye çağrıldı. “Adana ili” anonsunun yapılmasının ardından tribünlerdeki adeta alkış tufanı koptu.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın anons edilmesiyle birlikte salondaki Adanalı partililer “Zeydan, Adana gibi başkan” sloganı attı.
Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin, Yüreğir Belediye Başka Adayı Kamuran Karaca, Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar, İmamoğlu Belediye Başkan Adayı Kasım Karaköse, Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, Yumurtalık Belediye Başkan Adayı Erdinç Altıok, Karataş Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldız, Tufanbeyli Belediye Başkan Adayı Ahmet Aktürk ile İl Başkanı Av. Emrah Kozay ve Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Burhanettin Bulut sahneye davet edilirken de partililerin coşkusu hiç dinmedi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte salondaki katılımcıları selamlayan İl Başkanı Av. Kozay, milletvekilleri ve belediye başkan adayları Adana’yı yeniden üreten, mutlu, huzurlu bir kent haline getirme sözü verdiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER