1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CHP Adana İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu’nun, 10 Kasım mesajı

CHP Adana İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu’nun, 10 Kasım mesajı
Bu haber 09 Kasım 2023 - 11:56 'de eklendi ve 238 views kez görüntülendi.

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü SAYGI, MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ

CHP Adana İl Başkanı Dr. Anıl Tanbuoğlu’nun 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, aramızdan ayrılışının 85’nci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Tanburoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Biz Adanalılar için 10 Kasım sadece Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal ettiği bir gün değildir. 1. Dünya Savaşı’ndan yenik ayrılan Osmanlı’nın, Anadolu’da kalan topraklarının emperyalist ülkeler tarafından işgal edilmeye başladığı günlerde Mustafa Kemal, 10 Kasım 1918’de Adana’dan tren yoluyla İstanbul’a doğru hareket edip, 13 Kasım günü İstanbul’a vardığında boğazdaki işgal kuvvetlerine bağlı gemilere bakarak o meşhur sözü söyleyecekti;  

“GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER”

 O’nun sadece bir asker değil aynı zamanda bir siyasi deha olduğunu bütün dünya anlayacaktı. Ulu Önderimiz ve yol göstericimiz Mustafa Kemal Atatürk,  100 yıl önce kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ile tarihe damgasını vurmuş, yaptığı devrimler ve reformlar, aradan yüz yıl geçmesine rağmen güncelliğini korumuş, yüzyıllar boyunca da devam edecektir.  Bağımsızlık ve kurtuluş mücadelemizin lideri, ülkemizin kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin ve partimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 85.yılında saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz. Onu sadece anmak değil, aynı zamanda anlamak ve fikirlerini yaşatmak bizim en önemli görevimizdir. Mustafa Kemal ülkesinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesine ömrünü adamış bir vatansever, ordusunun başında cepheden cepheye koşan cesur bir komutan, tüm dünyanın saygı duyduğu bir devlet adamı, bilime, kültüre, sanata ve sanatçıya değer veren bir entelektüel, egemenliği saraydan alıp millete teslim eden dünya tarihinin gördüğü en büyük devrimcidir. Atatürk’ün bıraktığı miras, Türk milletinin birliği ve ilerlemesi için kılavuz olmuştur. Laiklik, eşitlik, özgürlük ve adalet, onun öğrettiği en büyük kazanımlarımız arasında yer almaktadır ve bu değerler, Türkiye’nin güçlü bir şekilde ayakta durmasını sağlamıştır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda ilerleyerek, Cumhuriyetimizi daha da ileriye taşıyacağımıza söz veriyoruz. Onun ilham verici liderliği, milletimize rehberlik etmeye devam ediyor. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85’nci yıldönümünde saygı, minnet ve şükranla anıyorum.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER