1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CHP ADANA İL, POZANTI’YI ÖRNEK ALDI

CHP ADANA İL, POZANTI’YI ÖRNEK ALDI
Bu haber 14 Mart 2022 - 11:44 'de eklendi ve 582 views kez görüntülendi.

CHP ADANA İL, POZANTI’YI ÖRNEK ALDI

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanı Başkan Şenol Eroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri,  İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile birlikte,  Hamidiye Mahallesi Sosyal Tesislerinde,  5 Mart 2022 Cumartesi gün düzenlenen, CHP Adana Millet Vekillerinden Orhan Sümer, İl  Başkan Yardımcısı Hacı Karasalan, Adana Büyükşehir Belediye Başkamı Zeydan Karalar, önceki dönem Millet Vekillerinden İbrahim Özdiş, Muhtaralar, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Mahalle Halkının katıldığı, İlçe Danışma Kurulu Toplantısı,  CHP  Adana İl Örgütüne de, örnek oldu.

CHP Adana İl Örgütü, 12 Mart 2022 Cumartesi gün, Adana Çukurova İlçesinde, ASKİ Kapalı Spor Salonunda çok geniş katılımlı, İlçe Danışma Kurulu toplantısı düzenledi. Yoğun bir kalabalığın katılım sağladığı, coşku ve heyecanın tavan yaptığı, çok sayıda vatandaşın ve partililerin izdihamdan dolayı, salona giremediği bu toplantıya, Genel Başkanı Yardımcılarından Oğuz Kaan Salıcı Ve Özgür Özel’ de  katılım sağladılar.  

 CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi,  Adana Millet Vekilleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal  Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, civar Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve  kalabalık bir vatandaş topluluğu, İlçe Danışma Kurulu toplantısına katıldı. 

CHP Örgütünde son yollarda ilk olarak, sorunların vatandaşlarla birlikte belirlenerek, çözüm yollarının da görüşüldüğü bu yeni bir oluşum, büyük bir  dikkat çekti ve takdir topladı. Bu konuda  ilk adımın, Pozantı’nın Hamidiye Mahallesinde atılmış olması da, İlçe Başkanı Şenol Eroğlu ve ekibinin, başarısı olarak büyük  takdir gördü.

KAÇINILMAZ HALE GELDİ

 Zam yapılması önlenemeyen akaryakıt fiyatlarının, beraberinde yolcu ve yük taşıma ücretlerini de, beraberinde artırıyor hale gelmesi, toplu ulaşım araçlarının önemini, bir kere daha gündeme getirdi.

Adana Büyükşehir Belediyesinin, Pozantı’ya koyduğu otobüs seferlerinin, sayısının artırılma taleplerinin yanı sıra, bir diğer toplu ulaşım aracı olan trene de, rağbeti daha da artırdı. Halen, Adana’dan diğer İllere çıkışlı, Erciyes ve Toros Ekspreslerinin, kalkış ve dönüş saatlerinde, yeni düzenleme yapılması zaruri hale geldi.

Özellikle, Konya’dan dönüş yapan Toros Ekspresinin, Adana varış saatinin, gece 23 civarında olması, yolcuları çok güç durumda bırakıyor. Nedeni ise, bu saatte Adana’da dolmuş ve otobüs seferlerinin, yok denecek kadar az olması, trenden inen vatandaşların evlerine gidişinde, taksi tutmaya mecbur bırakıyor. Bu konuda alınacak en önemli tedbirin ise, Toros Ekspresinin Adana’ya varış saatinin, 19.30 sularında  olacak şekilde, Konya’dan kalkış saatinin, yeniden bu varış saatine göre ayarlanması, yolcular açısında büyük kolaylık sağlayacaktır. Öte yandan, Adana -Ankara arasında en önemli  toplu ulaşım aracı olan, Çukurova Mavi Trenin de, pandemi nedeniyle kaldırılan seferlerinin, yeniden ulaşıma başlatılması da, vatandaşlar tarafından beklenmektedir. ( Haber: ( Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER