1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CHP ANA VE ÇOCUKLARI ANTIKABİRE GÖNDERDİ

CHP ANA VE ÇOCUKLARI  ANTIKABİRE GÖNDERDİ
Bu haber 29 Ocak 2018 - 11:09 'de eklendi ve 827 views kez görüntülendi.

CHP ANA VE ÇOCUKLARI

ANTIKABİRE GÖNDERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Örgütü, başlattığı bir uygulama ile, Anne ve Çocukları ANITKABİRE gönderiyor. Hareketin öncüsü, CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Ulusal simge olmasının yanı sıra, Cumhuriyet, Devrim ve İlkelerinin Kurucusu ve de her gecen yıl, koruyuculuğunun daha da aranarak arttığı günümüzde, çocuklarımıza bu heyecanı yaşatmayı Ulusal bir görev olarak niteliyoruz.  Beraberlerinde, anneleriyle birlikte, otuzar kişilik iki gurup halinde başlattığımız, Ankara Anıtkabir ziyaretinden, büyük bir mutluluk içerisinde dönmüş olmalarından dolayı da, bizlerde gurur duyuyor ve duygulanıyoruz.Seyhan Belediyemizin, araç desteği ile başlattığımız bu ziyaretlerin, ilkini İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizden, Emine Yaran Başkanlığında gerçekleştirdik.

Bu gezide, Adana Millet Vekillerimizden, Sayın İbrahim Özdiş ile, Sayın Elif Doğan Türkmen, kendilerine ev sahipliği yapmışladır. Özdiş, meclis lokantasında bir de yemek vererek, Anne ve Çocuklarının, Türkiye Büyük Millet Meclisini görmelerine de, imkan sağlamışlardır” Dedi.

2.GURUP GİDİYOR.

CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu açıklamasına şöyle devam etti:

“Pozantı Merkezinden 30 çocuk ve anneleri, karlı bir kış günü olmasına rağmen, bu milli görevi tamamlayarak, bizlere de teşekkürlerini ilettiler.İkinci gezi gurubu ise, 29 Ocak 2018 Pazartesi günü, Kadın Kolları Başkanımız Fatma Kapuz öncülüğünde, tekrar ANITKABİRE gidecektir.Bu seyahatin, bir diğer önem taşıyan yanı ise, imkanların el vermesi halinde, Pozantı’lı çocuklarımız ve anneleri, Salı günkü gurup toplantısına da katılarak, Genel Başkanımız, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile de, tanışma fırsatı bulacaklardır.Anıtkabir ziyareti sonrası, Adana Millet Vekillerimizden yine, İbrahim Özdiş ve Elif Doğan Türkmen, kendilerine meclis lokantasında bir de öğle yemeği vererek, Türkiye Büyük Millet Meclisini de, görme fırsatı yaratacaklardır” Dedi.

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Anıtkabiri ziyaret konusunda, kendilerine çok fazla müracaat olduğunu, imkanları ölçüsünde, guruplar halinde bu ziyaretleri sürdürmeyi amaçladıklarını ifade etti.

EROĞLU ÇİFTİ YOLCU ETTİ.

Her iki gurubunda, Pozantı’dan hareket saati olan 24.00’e kadar, CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu ve eşi Kurultay Delegesi Pelin Eroğlu ile birlikte, bizzat bekleyerek yolcu edip, kendilerine hayırlı yolculuklar dilemeleri de, Anıtkabir yolcularına moral oldu.

Haber: Tamer Ünal

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER